Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παρέμβαση εισαγγελέα στο κάλεσμα της ΕΝΙΘ για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Πολυτεχνείου

Εισαγ­γε­λι­κή παρέμ­βα­ση, στο πνεύ­μα και της σημε­ρι­νής προ­κλη­τι­κής τοπο­θέ­τη­σης του Κυρ. Μητσο­τά­κη στη Βου­λή, για το κάλε­σμα της Ένω­σης Νοσο­κο­μεια­κών Ιατρών Θεσ­σα­λο­νί­κης (ΕΝΙΘ) για συμ­με­το­χή στις εκδη­λώ­σεις του Πολυ­τε­χνεί­ου, δεδο­μέ­νου ότι η κυβέρ­νη­ση σε μια επί­δει­ξη αυταρ­χι­σμού αφο­φά­σι­σε να μην τις επι­τρέ­ψει φέτος, με πρό­φα­ση την απο­φυ­γή δια­σπο­ράς του κορο­νοϊ­ού, εν μέσω έξαρ­σης της πανδημίας.

Με εντο­λή του προϊ­στα­μέ­νου της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Θεσ­σα­λο­νί­κης, Πανα­γιώ­τη Πανα­γιω­τό­που­λου, η εισαγ­γε­λέ­ας ποι­νι­κής δίω­ξης, Κατε­ρί­να Καρα­γιαν­να­κί­δου, παρήγ­γει­λε από την Ασφά­λεια Θεσ­σα­λο­νί­κης τη διε­νέρ­γεια επεί­γου­σας προ­κα­ταρ­κτι­κής εξέ­τα­σης για να δια­πι­στω­θεί εάν στοι­χειο­θε­τεί­ται το αδί­κη­μα της διέ­γερ­σης σε ανυπακοή.

Στο επί­κε­ντρο της έρευ­νας θα βρε­θούν δηλώ­σεις της προ­έ­δρου της ΕΝΙΘ, Δάφ­νης Κατσί­μπα, σε τηλε­ο­πτι­κή εκπο­μπή. Στο πλαί­σιο της έρευ­νας θα συγκε­ντρω­θεί το υλι­κό από τις επί­μα­χες δηλώ­σεις, ενώ θα κλη­θεί και η πρό­ε­δρος της ΕΝΙΘ να δώσει εξηγήσεις.

«Ο Χικ­μέτ στην Ελλά­δα», του Ηρα­κλή Κακαβάνη

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο