Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Π. Αρκουμανέας

Την παραί­τη­ση του υπέ­βα­λε σήμε­ρα ο πρό­ε­δρος του ΕΟΔΥ Πανα­γιώ­της Αρκου­μα­νέ­ας, σύμ­φω­να με ενη­μέ­ρω­ση από το υπουρ­γείο Υγείας.

Ο υπουρ­γός Υγεί­ας Θάνος Πλεύ­ρης την απο­δέ­χτη­κε και τον ευχα­ρί­στη­σε «για την πολύ­τι­μη συμ­βο­λή του στον ΕΟΔΥ και στην αντι­με­τώ­πι­ση της παν­δη­μί­ας» όπως ανα­φέ­ρουν πήγες του υπ. Υγείας.

Η είδη­ση περί παραί­τη­σης του κ. Αρκου­μα­νέα από μια από τις πιο κεντρι­κές θέσεις στην αντι­με­τώ­πι­ση του κορο­νοϊ­ού κυκλο­φο­ρού­σε εδώ και ημέ­ρες, έπει­τα από διαρ­ροή του ίδιου του παραι­τη­θέ­ντα προ­έ­δρου του ΕΟΔΥ.

Επι­σή­μως δεν έχουν γίνει γνω­στοί οι λόγοι της παραί­τη­σης, ωστό­σο, οι πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι ο Πανα­γιώ­της Αρκου­μα­νέ­ας ανα­μέ­νε­ται να ανα­λά­βει πόστο στο υπουρ­γείο Του­ρι­σμού, ακο­λου­θώ­ντας, δηλα­δή, τον στε­νό του συνερ­γά­τη Βασί­λη Κικί­λια, ο οποί­ος στον πρό­σφα­το ανα­σχη­μα­τι­σμό μετα­φέρ­θη­κε σε εκεί­νο το υπουργείο.

Αξί­ζει να σημειω­θεί ότι, μετά την ανά­λη­ψη του υπουρ­γεί­ου Υγεί­ας από τον Θάνο Πλεύ­ρη, φαί­νε­ται πως έχουν μπει σε κίνη­ση αρκε­τές ανα­κα­τα­τά­ξεις, καθώς, εκτός του Πανα­γιώ­τη Αρκου­μα­νέα, χθες κυκλο­φό­ρη­σε η είδη­ση πως και ο αντι­πρό­ε­δρος, Χρή­στος Κου­ρού­σης παραι­τή­θη­κε από τη θέση του, ενώ τις τελευ­ταί­ες ημέ­ρες κυκλο­φο­ρούν πλη­ρο­φο­ρί­ες για σημα­ντι­κές ανα­κα­τα­τά­ξεις στην επι­τρο­πή εμπει­ρο­γνω­μό­νων, κάτι που το υπουρ­γείο διαψεύδει.

vivlio mpelogiannis

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο