Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παραιτείται από τη βουλευτική έδρα η Ελένη Γερασιμίδου

Τη βου­λευ­τι­κή της έδρα παρα­δί­δει η εκλεγ­μέ­νη με το ΚΚΕ, Ελέ­νη Γερα­σι­μί­δου, λόγω ‑όπως είπε- αυξη­μέ­νων υπο­χρε­ώ­σε­ων στο θέα­τρο και στην περι­φέ­ρεια Αττι­κής. Την έδρα κατα­λαμ­βά­νει ο επό­με­νος σε ψήφους Γιάν­νης Γκιόκας.

Όπως τόνι­σε η κ. Γερα­σι­μί­δου «θα ήθε­λα να ευχα­ρι­στή­σω θερ­μά τους πάνω από 4.000 ψηφο­φό­ρους, που με την ψήφο τους τίμη­σαν εμέ­να και το ΚΚΕ στην εκλο­γι­κή περι­φέ­ρεια της Ανα­το­λι­κής Αττι­κής. Αυτές οι ψήφοι με γεμί­ζουν με δύνα­μη και αισιο­δο­ξία για να συνε­χί­σω να αγω­νί­ζο­μαι στο πλευ­ρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι ανα­γκαίο στις μέρες μας».

«Ως γνω­στόν οι αυξη­μέ­νες επαγ­γελ­μα­τι­κές μου υπο­χρε­ώ­σεις στο θέα­τρο, αλλά και η ιδιό­τη­τα της εκλεγ­μέ­νης περι­φε­ρεια­κής συμ­βού­λου Ανα­το­λι­κής Αττι­κής, καθι­στούν εξαι­ρε­τι­κά δύσκο­λο να αντα­πο­κρι­θώ με την επάρ­κεια που θα ήθε­λα, αλλά και που απαι­τεί­ται, στα κοι­νο­βου­λευ­τι­κά καθή­κο­ντα. Γι’ αυτό το λόγο επι­λέ­γω να παραι­τη­θώ από βου­λευ­τής και να παρα­δώ­σω την έδρα στον Γιάν­νη Γκιό­κα, ο οποί­ος έχει απο­δεί­ξει ότι με επάρ­κεια και απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα μπο­ρεί να αντα­πο­κρι­θεί στο καθή­κον αυτό», σημείωσε.

Παράλ­λη­λα, τόνι­σε πως θα είναι παρού­σα «σε κάθε μάχη που έχου­με μπρο­στά μας».

«Θα είμαι παρού­σα σε κάθε μικρό ή μεγά­λο πρό­βλη­μα που αντι­με­τω­πί­ζει ο λαός της Ανα­το­λι­κής Αττι­κής, μέσα κι απ’ την ιδιό­τη­τα της περι­φε­ρεια­κής συμ­βού­λου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης. Θα είμαι παρού­σα με το έργο μου σε όλους τους αγώ­νες που θα χρεια­στούν την επό­με­νη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ», κατέληξε.

koytsompas1

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο