Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παρατείνονται τα μέτρα στις παραλίες μέχρι το τέλος Ιουλίου

Παρα­τεί­νε­ται μέχρι τις 31 Ιου­λί­ου η ισχύς της κοι­νής από­φα­σης για τα μέτρα στις παρα­λί­ες, ενώ, όπως ανέ­φε­ρε σήμε­ρα ο υφυ­πουρ­γός Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων, Νίκος Παπα­θα­νά­σης, δεν απο­κλεί­ε­ται η από­φα­ση για την απα­γό­ρευ­ση στα πανη­γύ­ρια να παρα­τα­θεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Συγκε­κρι­μέ­να η Κοι­νή Υπουρ­γι­κή Από­φα­ση των υπουρ­γών Οικο­νο­μι­κών, Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων, Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, Εργα­σί­ας και Κοι­νω­νι­κών Υπο­θέ­σε­ων, Υγεί­ας και Εσω­τε­ρι­κών για τους «Κανό­νες τήρη­σης απο­στά­σε­ων σε οργα­νω­μέ­νες ιδιω­τι­κές και μη παρα­λί­ες στο σύνο­λο της επι­κρά­τειας, προς περιο­ρι­σμό της δια­σπο­ράς του κορο­νοϊ­ού COVID-19, ισχύ­ος από τις 18.6.2020 έως και τις 2.7.2020» (B’ 2420), όπως αυτή παρα­τά­θη­κε με την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.41734/2.7.2020 όμοια κοι­νή από­φα­ση των ιδί­ων υπουρ­γών (Β’ 2704) παρα­τεί­νε­ται, από τη λήξη της έως και τις 31.7.2020.

Εν τω μετα­ξύ, σήμε­ρα το πρωί, σε συνέ­ντευ­ξή του στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό ΑΝΤ1, ο κ. Παπα­θα­νά­σης εκτί­μη­σε ότι η από­φα­ση για την απα­γό­ρευ­ση των πανη­γυ­ριών ενδέ­χε­ται να παρα­τα­θεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Τέλος κάλε­σε τους πολί­τες να «καρ­φώ­νουν» όσους δεν τηρούν τα μέτρα προ­τρέ­πο­ντάς τους, μετα­ξύ άλλων, να τηλε­φω­νούν στη λει­τουρ­γού­σα γραμ­μή καταγγελιών.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο