Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας

Οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ στο Νομό Λάρι­σας και τα βιο­γρα­φι­κά τους:

Αβρανάς Δημήτρης.

Οδο­ντί­α­τρος, ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας. Υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος το 2019 με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση και Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Ελασ­σό­νας. Διε­τέ­λε­σε μέλος του Δ.Σ του Οδο­ντια­τρι­κού Συλ­λό­γου Ν. Λάρι­σας. Υπήρ­ξε πρω­τα­θλη­τής Ελλά­δας εφή­βων στο δέκα­θλο. Μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Θεσ­σα­λί­ας του ΚΚΕ

Αρζομανίδης Γιάννης

Γεν­νή­θη­κε στη Λάρι­σα όπου και κατοι­κεί. Σπού­δα­σε ιστο­ρία και management. Είναι ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας και ασχο­λεί­ται με τη δια­φή­μι­ση, το marketing και την ενέρ­γεια. Διε­τέ­λε­σε συν­δι­κα­λι­στής στο χώρο των μικρο­με­σαί­ων επι­χει­ρή­σε­ων ως μέλος του Δ.Σ. της Ομο­σπον­δί­ας στο νομό Λάρι­σας. Συμ­με­τέ­χει ενερ­γά στους κοι­νω­νι­κούς και στους συν­δι­κα­λι­στι­κούς αγώ­νες από τα μαθη­τι­κά του χρό­νια. Συμ­με­τεί­χε ως συνερ­γα­ζό­με­νος υπο­ψή­φιος στις πρό­σφα­τες περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές με το ψηφο­δέλ­τιο της Λαϊ­κής Συσπείρωσης.

Γαβαλά Μαρία

Δικη­γό­ρος, από­φοι­τη του Αρι­στο­τέ­λειου Πανε­πι­στη­μί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης. Γεν­νή­θη­κε στη Λάρι­σα, όπου και ζει. Διε­τέ­λε­σε μέλος του Κεντρι­κού Συμ­βου­λί­ου της ΚΝΕ. Μέλος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του ΚΚΕ και Γραμ­μα­τέ­ας της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Λάρισας

Δασκαλάκη Αγγέλα

Υπάλ­λη­λος στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Γεν­νή­θη­κε στην Κρή­τη και κατοι­κεί στη Γιάν­νου­λη. Πρό­ε­δρος του Δ.Σ του Συλ­λό­γου Υπαλ­λή­λων-Εμπο­ρο­ϋ­πάλ­λη­λων Ν. Λάρι­σας, Ανα­πλη­ρώ­τρια Γραμ­μα­τέ­ας του Δ.Σ του Εργα­τι­κού Κέντρου Ν. Λάρι­σας και μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής του ΕΚΝΛ. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Λάρι­σας του ΚΚΕ.

Καρυώτη Κική

Γεν­νή­θη­κε στην Αθή­να και μεγά­λω­σε στη Λάρι­σα, μητέ­ρα ενός παι­διού. Σπού­δα­σε Φιλο­λο­γία στη Φιλο­σο­φι­κή Σχο­λή του Αρι­στο­τε­λεί­ου Πανε­πι­στη­μί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης. Δου­λεύ­ει ως εκπαι­δευ­τι­κός στην ιδιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση. Είναι μέλος του σωμα­τεί­ου Ιδιω­τι­κών Εκπαι­δευ­τι­κών Λει­τουρ­γών Θεσ­σα­λί­ας. Είναι πρό­ε­δρος της Ένω­σης Γυναι­κών Λάρι­σας και μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλά­δας. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Λάρι­σας του ΚΚΕ.

Κρίκης Πέτρος

Καθη­γη­τής φυσι­κής Αγω­γής με ειδι­κό­τη­τα στην πάλη, σήμε­ρα είναι ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας. Υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Λάρι­σας το 2019 με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Λάρι­σας από το 2012. Υπήρ­ξε Βαλ­κα­νιο­νί­κης στο στυλ της ελευ­θέ­ρας πάλης και πρω­τα­θλη­τής Ελλά­δος. Έχει δια­τε­λέ­σει Προ­πο­νη­τής πάλης στην ΕΑΛ «Πήγα­σος», ανα­πλη­ρω­τής καθη­γη­τής πάλης στα Αθλη­τι­κά Γυμνά­σια Λάρι­σας και Αγιάς, όπως και πρό­ε­δρος του Πανελ­λη­νί­ου Συλ­λό­γου Προ­πο­νη­τών Πάλης. Είναι μέλος του τμή­μα­τος Φυσι­κής Αγω­γής και αθλη­τι­σμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας .

Λαμπρούλης Γιώργος.

Βου­λευ­τής του ΚΚΕ και Αντι­πρό­ε­δρος της Βου­λής. Γεν­νή­θη­κε στη Λάρι­σα όπου και κατοι­κεί. Βου­λευ­τής του ΚΚΕ και Αντι­πρό­ε­δρος της Βου­λής. Για­τρός – πνευ­μο­νο­λό­γος στο Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Λάρι­σας. Πατέ­ρας ενός γιου.

Μαρούδας Ρίζος

Γεν­νή­θη­κε στην Ανα­το­λή Λάρι­σας. Σπού­δα­σε Βοη­θός Ιατρι­κών και Βιο­λο­γι­κών Εργα­στη­ρί­ων και σήμε­ρα ασχο­λεί­ται με τη γεωρ­γία. Από τα γυμνα­σια­κά του χρό­νια συμ­με­τεί­χε στο νεο­λαι­ί­στι­κο κίνη­μα μέσα από τις γραμ­μές της ΚΝΕ και στη συνέ­χεια στο αγρο­τι­κό κίνη­μα. Από το 2006 έως σήμε­ρα είναι πρό­ε­δρος της Ενω­τι­κής Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Νομού Λάρι­σας (ΕΟΑΣΝΛ). Μέλος της Πανελ­λα­δι­κής Γραμ­μα­τεί­ας της Πανελ­λα­δι­κής Επι­τρο­πής των Μπλό­κων. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμή­μα­τος Αγρο­τι­κής Πολι­τι­κής της ΚΕ .

Πάσχου Κατερίνα

Φιλό­λο­γος, πτυ­χιού­χος της Φιλο­σο­φι­κής Σχο­λής του Αρι­στο­τέ­λειου Πανε­πι­στη­μί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης. Μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλά­δος ( ΟΓΕ). Εργά­ζε­ται ως εκπαι­δευ­τι­κός στην ιδιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση. Δρα­στη­ριο­ποιεί­ται από τα φοι­τη­τι­κά της χρό­νια στο κίνη­μα μέσα από τις γραμ­μές της ΚΝΕ. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Λάρι­σας του ΚΚΕ.

Τσιαπλές Τάσος,

Ιδιω­τι­κός Υπάλ­λη­λος. Υπο­ψή­φιος Περι­φε­ρειάρ­χης Θεσ­σα­λί­ας της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης το 2019 και περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος . Είναι μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ, πρώ­ην πρό­ε­δρος του Εργα­τι­κού Κέντρου Ν. Λάρι­σας και νυν μέλος του Δ.Σ. του Εργα­τι­κού Κέντρου Λάρι­σας. Διε­τέ­λε­σε μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής της ΓΣΕΕ.. Είναι μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Τσικριτσής Στέλιος

Αγρό­της. Πρό­ε­δρος του Αγρο­τι­κού Συλ­λό­γου Τυρ­νά­βου. Γραμ­μα­τέ­ας της Ενω­τι­κής Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Νόμου Λάρι­σας. Πρώ­ην σύμ­βου­λος δημο­τι­κής κοι­νό­τη­τας Τυρ­νά­βου με την Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση και Νεο­ε­κλε­γείς Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Τυρ­νά­βου με την Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Τυρνάβου.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο