Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πατήσια: Νέα απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι της! Παρέμβαση μελών του ΚΚΕ

Νέα απα­ρά­δε­κτη προ­σπά­θεια έξω­σης μονο­γο­νεϊ­κής οικο­γέ­νειας με δύο παι­διά, από το δια­μέ­ρι­σμά της σε πολυ­κα­τοι­κία, στα Πατήσια!

Η όλη επι­χεί­ρη­ση, μάλι­στα, συνο­δεύ­ε­ται από ισχυ­ρές αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις, όπως ομά­δες ΔΙΑΣ κλπ., ενώ στην προ­σπά­θειά τους να εκτε­λέ­σουν την έξω­ση, έσπα­σαν την κλει­δα­ριά της πόρ­τας όπως οι κοι­νοί διαρ­ρή­κτες. Το απο­τέ­λε­σμα είναι η πόρ­τα να έχει μπλο­κά­ρει και η κα. Δήμη­τρα, η οποία είναι εργα­ζό­με­νη στο Δήμο Αθη­ναί­ων, να έχει εγκλω­βι­στεί μέσα, γεγο­νός που είναι άκρως επικίνδυνο.

Η επι­χεί­ρη­ση απο­τρά­πη­κε με την καθο­λι­κή συμ­με­το­χή των συγκε­ντρω­μέ­νων, με τον δικα­στι­κό να απει­λεί με μηνύ­σεις τον Μαρί­νο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττι­κής του ΚΚΕ και γραμ­μα­τέα της ΤΟ Α’ Αθή­νας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρ­δου­μπά, δημο­τι­κό σύμ­βο­λο Αθή­νας με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες το σπί­τι είχε πλει­στη­ρια­στεί πριν δύο χρό­νια, για ένα πολύ μικρό χρη­μα­τι­κό ποσό.

Στο σημείο βρί­σκε­ται ο Χρή­στος Κατσώ­της, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βου­λευ­τής, ο οποί­ος πραγ­μα­το­ποί­η­σε τηλε­φω­νι­κή παρέμ­βα­ση στον Λ. Οικο­νό­μου, υφυ­πουρ­γό Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγ­μέ­νοι με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και συνδικαλιστές.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από 902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο