Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πειραιά: Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ… στόλισαν με κόκκινη μπογιά φρεγάτα του ΝΑΤΟ

Με μία συμ­βο­λι­κή παρέμ­βα­ση οι οργα­νώ­σεις ΚΚΕ και ΚΝΕ του Πει­ραιά δια­τρά­νω­σαν οτι τα Νατοϊ­κά πλοία δεν είναι ευπρόσ­δε­κτα στο λιμά­νι του Πειραιά.

Συγκε­κρι­μέ­να σήμε­ρα το πρωί μέλη του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ προ­σέγ­γι­σαν το σημείο που είναι δεμέ­να  τα πολε­μι­κά πλοία της Νατοϊ­κής δύνα­μης SNMG2 και πιο συγκε­κρι­μέ­να η Κανα­δέ­ζι­κη φρε­γά­τα «HCMS MONTREAL FFH336». Πάρα την από­στα­ση από την προ­κυ­μαία, κατά­φε­ραν να «στο­λί­σουν» το πλοίο με κόκ­κι­νη μπο­γιά, στέλ­νο­ντας συμ­βο­λι­κό μήνυ­μα κατα­δί­κης του πολέ­μου στην Ουκρα­νία και της εμπλο­κής της χώρας μας σε αυτόν.

Οι Οργα­νώ­σεις του Κόμ­μα­τος θα συνε­χί­σουν να είναι στην πρώ­τη γραμ­μή με μαχη­τι­κές δρά­σεις και κλι­μα­κώ­νουν με το μεγά­λο συλ­λα­λη­τή­ριο την, Τρί­τη 22 Μάρ­τη στο Σύνταγ­μα, με ομι­λη­τή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρη Κου­τσού­μπα. Καθώς και με την κινη­το­ποί­η­ση που καλούν την Πέμ­πτη 24 Μάρ­τη το Εργα­τι­κό Κέντρο Πει­ραιά και άλλοι φορείς στο Πασα­λι­μά­νι με αφορ­μή την έλευ­ση του γαλ­λι­κού αερο­πλα­νο­φό­ρου «Σαρλ Ντε Γκωλ» στον Πει­ραιά και σύν­θη­μα «Όχι στο πόλε­μο, απε­μπλο­κή της χώρας, ανε­πι­θύ­μη­τα τα πλοία των ιμπε­ρια­λι­στων στο Πειραιά».

Ταυ­τό­χρο­να οι ΚΟ Πει­ραιά και Μετα­φο­ρών ετοι­μά­ζουν πυρε­τω­δώς της μεγά­λη συγκέ­ντρω­ση σήμε­ρα στο Πανε­πι­στή­μιο Πει­ραιά με ομι­λη­τή τον Γιώρ­γο Μαρί­νο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

902.gr

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο