Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Περίγελος ο Τζο Μπάιντεν: Έκανε χειραψία με… αόρατο συνομιλητή (VIDEO)

Viral έχει γίνει στο δια­δί­κτυο τις τελευ­ταί­ες ώρες βίντεο που δεί­χνει τον Αμε­ρι­κα­νό πρό­ε­δρο Τζο Μπάι­ντεν να κάνει χει­ρα­ψία με… αόρα­το συνομιλητή!

Στο τέλος της ομι­λία του για τη συνε­χι­ζό­με­νη κρί­ση στην εφο­δια­στι­κή των ΗΠΑ, ο Μπάι­ντεν άπλω­σε το χέρι του προς τα δεξιά για μια χει­ρα­ψία. Μόνο που εκεί δεν υπήρ­χε κανένας.

Η συμπε­ρι­φο­ρά του Μπάι­ντεν πυρο­δό­τη­σε θύελ­λα σχο­λί­ων στο δια­δί­κτυο, με πολ­λούς να υπο­γραμ­μί­ζουν ότι η νοη­τι­κή κατά­στα­ση του προ­έ­δρου χει­ρο­τε­ρεύ­ει. Φυσι­κά, δεν έλλει­ψαν τα χιλιά­δες χιου­μο­ρι­στι­κά και περι­παι­κτι­κά σχό­λια για το γεγο­νός ότι ο 80χρονος Μπάι­ντεν κατέ­χει τους κωδι­κούς του… πυρη­νι­κού οπλο­στα­σί­ου της ισχυ­ρό­τε­ρης στρα­τιω­τι­κά χώρας στον πλανήτη.

Δεν είναι η πρώ­τη φορά που ο Αμε­ρι­κα­νός πρό­ε­δρος δεί­χνει σημά­δια προ­βλη­μα­τι­κής νοη­τι­κής κατά­στα­σης, καθώς σε πολ­λές από τις τελευ­ταί­ες του εμφα­νί­σεις δεί­χνει απο­προ­σα­να­το­λι­σμέ­νος και σε πολ­λές περι­πτώ­σεις έχει μπερ­δέ­ψει τα λόγια του.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο