Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Περίεργες σημαίες μονάδας της ΕΛ.ΑΣ. — Τι λέει το Αρχηγείο;

Έκπλη­ξη και απο­ρία προ­κα­λεί φωτο­γρα­φία μονά­δας της ΕΛ.ΑΣ. η οποία βρί­σκε­ται στα σύνο­ρα μετά από δια­τα­γή του Αρχη­γεί­ου της ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκε­κρι­μέ­νη ομά­δα φωτο­γρα­φί­ζε­ται με υπη­ρε­σια­κή στο­λή και εξάρ­τη­ση μπρο­στά από υπη­ρε­σια­κό όχη­μα το οποίο «στο­λί­ζουν» η  σημαία με το δικέ­φα­λο αετό (παρα­πο­μπή στο Βυζά­ντιο και το μεγα­λοϊ­δε­α­τι­σμό) και ελλη­νι­κή σημαία με τη στά­μπα του ήλιου της Βεργίνας.

Ποιο είναι το μήνυ­μα που θέλουν να στεί­λουν; Μήπως μπο­ρεί το Αρχη­γείο να μας το αποκωδικοποιήσει;

Ας δού­με τη σχε­τι­κή είδη­ση από τοπι­κό site της Βέροιας:

«Έγι­νε η αντι­κα­τά­στα­ση της προη­γού­με­νης διμοιρίας

Τι κι αν το σύνο­λο της κοι­νω­νί­ας βιώ­νει πρω­τό­γνω­ρες κατα­στά­σεις με την έλευ­ση του Κορω­νοϊ­ου στην χώρα μας, τι κι αν το σύν­θη­μα «Μένου­με Σπί­τι» έχει γίνει πιο επί­και­ρο από ποτέ, από την άλλη πλευ­ρά, υπάρ­χει μια ομά­δα επί­λε­κτων ανδρών της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μί­ας που αυτήν την στιγ­μή βρί­σκε­ται στον Έβρο και φυλά­ει… Θερμοπύλες».

Πρό­κει­ται για την διμοι­ρία της Α.Δ. Ημα­θί­ας, η οποία, μετά από δια­τα­γή του Αρχη­γεί­ου της ΕΛ.ΑΣ. κλή­θη­κε να υπη­ρε­τή­σει στα σύνο­ρα και να ενι­σχύ­σει την εθνι­κή γραμ­μή, προ­κει­μέ­νου να μην εισχω­ρή­σουν στην Ελλη­νι­κή επι­κρά­τεια παρά­νο­μοι μετα­νά­στες. ..» (veriotis.gr)

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο