Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη σε όλη τη χώρα

Αύριο σε ολό­κλη­ρη τη χώρα ανα­μέ­νε­ται να επι­κρα­τή­σουν καλές και­ρι­κές συν­θή­κες με περαι­τέ­ρω άνο­δο της θερ­μο­κρα­σί­ας και λίγες μόνο τοπι­κές νεφώ­σεις. Τις θερ­μές ωστό­σο ώρες της ημέ­ρας, σύμ­φω­να με το meteo του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου Αθη­νών, στα ηπει­ρω­τι­κά οι νεφώ­σεις θα πυκνώ­σουν δίνο­ντας βρο­χές και σπο­ρα­δι­κές καται­γί­δες, κυρί­ως σε ορει­νά τμή­μα­τα και ενδε­χο­μέ­νως πρό­σκαι­ρα σε πεδι­νές περιο­χές της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερ­μο­κρα­σία θα κυμαν­θεί στη Δυτι­κή Μακε­δο­νία από 2 έως 23 βαθ­μούς, στην υπό­λοι­πη Βόρεια Ελλά­δα από 5 έως 26, στην Ήπει­ρο από 7 έως 24 βαθ­μούς, στη Θεσ­σα­λία από 5 έως 28, στα υπό­λοι­πα δυτι­κά ηπει­ρω­τι­κά και στη Νότια Πελο­πόν­νη­σο από 8 έως 24 βαθ­μούς, στα υπό­λοι­πα ανα­το­λι­κά ηπει­ρω­τι­κά από 7 έως 27, στα νησιά του Ιονί­ου από 9 έως 23 βαθ­μούς και στα νησιά του Αιγαί­ου από 8 έως 24 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Τις νυκτε­ρι­νές και πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες η ορα­τό­τη­τα θα είναι κατά τόπους περιο­ρι­σμέ­νη και θα σχη­μα­τι­στούν ομίχλες.

Οι άνε­μοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέ­ουν από νότιες κυρί­ως διευ­θύν­σεις με εντά­σεις έως 4 μπο­φόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτι­κές κυρί­ως διευ­θύν­σεις με εντά­σεις έως 5 μπο­φόρ. Στο Ιόνιο οι άνε­μοι θα πνέ­ουν ασθε­νείς και τις θερ­μές ώρες της ημέ­ρας από δυτι­κές διευ­θύν­σεις με εντά­σεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττι­κή ανα­μέ­νο­νται λίγες νεφώ­σεις, παρο­δι­κά αυξη­μέ­νες τις θερ­μές ώρες της ημέ­ρας με πιθα­νό­τη­τα πρό­σκαι­ρων βρο­χών στα ορει­νά. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από μετα­βαλ­λό­με­νες διευ­θύν­σεις με εντά­σεις έως 4 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία θα κυμαν­θεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσ­σα­λο­νί­κη ανα­μέ­νο­νται παρο­δι­κά αυξη­μέ­νες νεφώ­σεις τις μεση­με­ρια­νές ώρες, με πιθα­νό­τη­τα πρό­σκαι­ρων βρο­χών στα ορει­νά. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν ασθε­νείς και τις θερ­μές ώρες της ημέ­ρας νότιοι με εντά­σεις έως 4 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία στο κέντρο της πόλης θα κυμαν­θεί από 8 έως 23 βαθμούς.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο