Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Περιστέρι: Οι συνομιλίες στο διαδίκτυο οδήγησαν στον εντοπισμό της 15χρονης — Τρεις συλλήψεις

Οι συνο­μι­λί­ες στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, της 15χρονης Φωτει­νής από το Περι­στέ­ρι, που είχε εξα­φα­νι­στεί πριν από τέσ­σε­ρις μέρες, απο­τέ­λε­σαν την άκρη του νήμα­τος για τον εντο­πι­σμό του κορι­τσιού από τους αστυ­νο­μι­κούς της Ασφά­λειας Δυτι­κής Αττι­κής και την σύλ­λη­ψη των τριών που κατη­γο­ρού­νται για αρπα­γή ανη­λί­κου, καθώς την διευ­κό­λυ­ναν να φύγει από το σπί­τι της και την φιλο­ξε­νού­σαν το διά­στη­μα που γίνο­νταν έρευ­νες για την ανεύ­ρε­ση της.

 Οι τρεις συλ­λη­φθέ­ντες, είναι μια 17χρονη, φίλη της 15χρονης και η 42χρονη μητέ­ρα της, οι οποί­ες φιλο­ξε­νού­σαν το κορί­τσι στο σπί­τι τους στον ‘Αγιο Παντε­λε­ή­μο­να και ένας 22χρονος αλβα­νι­κής κατα­γω­γής, που διέ­με­νε σε καταυ­λι­σμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Σύμ­φω­να με αστυ­νο­μι­κές πηγές, οι αστυ­νο­μι­κοί, στο πλαί­σιο των ερευ­νών, δια­πί­στω­σαν ότι η 15χρονη, η οποία έφυ­γε με την θέλη­ση της από το σπί­τι της, επι­κοι­νω­νού­σε δια­δι­κτυα­κά με τον 22χρονο, ο οποί­ος εντο­πί­στη­κε χτες το πρωί και οδη­γή­θη­κε στην Ασφά­λεια Δυτι­κής Αττικής.

Μετά από υπό­δει­ξη των αστυ­νο­μι­κών, ο νεα­ρός επι­κοι­νώ­νη­σε για μια ακό­μα φορά με το κορί­τσι στο Instagram και έκλει­σαν ραντε­βού στην πλα­τεία Αγί­ου Παντε­λε­ή­μο­να. Η 15χρονη πήγε στο ραντε­βού, όπου όμως την περί­με­ναν οι αστυ­νο­μι­κοί και την παρέλαβαν.

Το από­γευ­μα συνε­λή­φθη­σαν και η 42χρονη με την 17χρονη κόρη της, που φιλο­ξε­νού­σαν το κορί­τσι στο σπί­τι τους στον ‘Αγιο Παντελεήμονα.

Από την προ­α­νά­κρι­ση προ­έ­κυ­ψε ότι η 15χρονη έφυ­γε με την θέλη­ση της από το σπί­τι της στο Περι­στέ­ρι, την Μεγά­λη Τρί­τη, 19-04-2022 και συνα­ντή­θη­κε στον σταθ­μό του μετρό Ανθού­πο­λης με την 17χρονη και μία ακό­μα ανή­λι­κη και πήγαν στο σπί­τι της 17χρονης. Το βρά­δυ της ίδιας μέρας, η 15χρονη Φωτει­νή συνα­ντή­θη­κε με τον 22χρονο στον Ασπρό­πυρ­γο, βγή­καν με παρέα και το πρωί της Μ. Τετάρ­της ο νεα­ρός την πήγε στο σπί­τι που φιλο­ξε­νεί­το στον ‘Αγιο Παντελεήμονα.

Μετά τον εντο­πι­σμό της η ανή­λι­κη διε­κο­μί­σθη με σταθ­μό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημό­σιο νοσο­κο­μείο για ιατρι­κές εξε­τά­σεις, όπου και παρέ­μει­νε νοση­λευό­με­νη, ενώ παράλ­λη­λα εξε­τά­στη­κε και από ιατροδικαστή.

Με την ολο­κλή­ρω­ση των ιατρι­κών εξε­τά­σε­ων, στο πλαί­σιο της προ­α­νά­κρι­σης, εξει­δι­κευ­μέ­νοι Αξιω­μα­τι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων, παρου­σία ειδι­κού παι­δο­ψυ­χο­λό­γου, εξέ­τα­σαν σχε­τι­κά την ανή­λι­κη και προ­έ­κυ­ψε η εμπλο­κή των ανω­τέ­ρω ατό­μων στην υπό­θε­ση, γεγο­νός για το οποίο ενη­με­ρώ­θη­κε σχε­τι­κά αρμό­διος εισαγγελέας.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες από αστυ­νο­μι­κές πηγές δεν δια­πι­στώ­θη­κε κάποια κακο­ποί­η­ση σε βάρος της 15χρονης, ωστό­σο σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία σε βάρος των τριών συλ­λη­φθέ­ντων, που οδη­γού­νται στην αρμό­δια εισαγ­γε­λι­κή Αρχή.

Ψιθύ­ρι­ζε όταν μιλάς για αγά­πη, της Βασι­λι­κής Ελευ­θε­ριά­δου – Γαλάνη

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο