Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πετράλωνα: Ο παΤΕΡΑΣ διοργάνωνε πάρτι στα οποία βίαζαν τα παιδιά- Η μητέρα ήξερε

Τη φρί­κη βίω­σαν δύο παι­διά, ένα αγό­ρι και ένα κορί­τσι, στα χέρια του πατέ­ρα τους στα Πετρά­λω­να τον οποίο καταγ­γέλ­λουν για βια­σμό και μάλι­στα ο πατέ­ρας οργά­νω­νε οργιώ­δη πάρ­τι στα οποία φίλοι και συγ­γε­νείς βία­ζαν τα παι­διά!!! Μια καταγ­γε­λία που έγι­νε πριν πέντε χρό­νια από τα ενή­λι­κα πλέ­ον παι­διά και μένει στα συρ­τά­ρια της Δικαιοσύνης!!!

Η υπό­θε­ση άρχι­σε να απο­κα­λύ­πτε­ται το 2017 όταν τα παι­διά άρχι­σαν να απο­κα­λύ­πτουν το τι έχουν υπο­στεί από τον πατέ­ρα τους αλλά και κάποια άλλα μέλη της οικο­γέ­νειας και του περίγυρου.

Όπως δήλω­σε η δικη­γό­ρος του κορι­τσιού που σήμε­ρα είναι 22 ετών, το αγό­ρι έχει καταγ­γείλ­λει βια­σμό από τον πατέ­ρα και αρκε­τούς άλλους ανθρώ­πους που έχουν ταυ­το­ποι­η­θεί, ένας εκ των οποί­ων ήταν θεί­ος του.

Σύμ­φω­να με όσα είπε η δικη­γό­ρος Δήμη­τρα Πλα­στή­ρα στον ΣΚΑΪ, από τις καταγ­γε­λί­ες των παι­διών προ­κύ­πτει ότι ο πατέ­ρας διορ­γά­νω­νε πάρ­τι στα οποία βία­ζαν το αγόρι.

Κατά τις ίδιες καταγ­γε­λί­ες η μητέ­ρα των παι­διών όχι μόνο γνώ­ρι­ζε τα πάντα αλλά σε μια περί­πτω­ση βια­σμού φέρε­ται να ήταν και παρούσα.

«Το αγό­ρι, το οποίο ήταν και το πρώ­το που εξο­μο­λο­γή­θη­κε τι περ­νού­σε στα χέρια του πατέ­ρα του μιλώ­ντας σε κάποιο κύριο που αντι­λή­φθη­κε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και στις κατα­θέ­σεις του είπε, επί­σης, ότι δεχό­ταν απει­λές από τη μητέ­ρα για να στα­μα­τή­σει τις καταγ­γε­λί­ες» συμπλή­ρω­σε η δικηγόρος.

Το κου­βά­ρι των απο­κα­λύ­ψε­ων άρχι­σε να ξετυ­λί­γε­ται σε μία γει­το­νιά των Πετρα­λώ­νων, όπου ο πατέ­ρας δια­τη­ρού­σε κατά­στη­μα. Όλοι είχαν παρα­τη­ρή­σει την περί­ερ­γη συμπε­ρι­φο­ρά του 7χρονου παι­διού που κυκλο­φο­ρού­σε στη γει­το­νιά και έδει­χνε μονί­μως φοβι­σμέ­νο. Η συνά­ντη­σή του με έναν εκπαι­δευ­τι­κό σε ένα από τα καφέ της περιο­χής, έγι­νε η αιτία για να απο­κα­λυ­φθούν όσα ακο­λού­θη­σαν. Ο εκπαι­δευ­τι­κός πρό­τει­νε στην μητέ­ρα του παι­διού να κάνει δωρε­άν μαθή­μα­τα στο παι­δί και εκεί­νη το επέ­τρε­ψε. Κατά τη διάρ­κεια των μαθη­μά­των, το παι­δί άρχι­σε να μιλά για τις «συνή­θειες» στο σπί­τι, όχι όμως υπό τη μορ­φή καταγ­γε­λί­ας αλλά ως μία κανο­νι­κή κατάσταση.

Από εκεί­νο το σημείο αρχί­ζουν να απο­κα­λύ­πτο­νται οι ίδιες πρα­κτι­κές ασέλ­γειας και για την 11χρονη τότε «Α». Πρα­κτι­κές που περι­γρά­φει και η ίδια στη μήνυ­σή της. Ακο­λού­θη­σαν επι­σκέ­ψεις κοι­νω­νι­κών υπη­ρε­σιών οι οποί­ες ήταν γνω­στές από πριν στη μητέ­ρα, καταγ­γε­λί­ες στην αστυ­νο­μία, ωστό­σο τίπο­τε από όλα αυτά δεν στά­θη­κε δυνα­τό να φέρει την υπό­θε­ση στις δικα­στι­κές αίθουσες.

Οι γονείς πήραν δια­ζύ­γιο, το αγό­ρι φιλο­ξε­νεί­ται έως και σήμε­ρα από τον εκπαι­δευ­τι­κό, η ενή­λι­κη πλέ­ον κόρη ζει μόνη της στην περι­φέ­ρεια και το τρί­το παι­δί της οικο­γέ­νειας, ανή­λι­κο σήμε­ρα, ζει ακό­μα με τη μητέρα.

Σήμε­ρα, τα δύο από τα τρία παι­διά, προ­χω­ρούν σε μήνυ­ση κατά της μητέ­ρας τους, την ώρα που εκκρε­μεί σε ανα­μο­νή βου­λεύ­μα­τος, η δικο­γρα­φία κατά του πατέρα.

Η υπό­θε­ση επα­νήλ­θε στη δημο­σιό­τη­τα μετά την νέα μήνυ­ση που έχουν υπο­βά­λει τα δύο αδέρ­φια τα οποία είχαν κάνει ξανά την ίδια κίνη­ση το 2018, σε βάρος του πατέ­ρα, η οποία είχε προ­χω­ρή­σει σε προ­κα­ταρ­κτι­κή εξέ­τα­ση, αλλά φέρε­ται να μην υπήρ­ξε συνέχεια.

Η κακοποίηση

Στην καταγ­γε­λία του, ο 17χρονος, περι­γρά­φει με κάθε λεπτο­μέ­ρεια όσα έζη­σε μέσα στο σπί­τι του πριν από 10 χρό­νια, από τον πατέ­ρα του αλλά και άλλα άτο­μα. Όπως ανα­φέ­ρει χαρακτηριστικά:
«… Έχω βιώ­σει την σεξουα­λι­κή κακο­ποί­η­ση από τον πατέ­ρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτο­μα, Έλλη­νες και αλλο­δα­πούς που συμ­με­τεί­χαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο «πατέ­ρας» μου διορ­γά­νω­νε και στα οποία αφού με βία­ζε πρώ­τα αυτός , εν συνε­χεία με πέτα­γε στους άλλους συμ­με­τέ­χο­ντες σε αυτά…»

Με τη μήνυ­σή τους, τα παι­διά θεω­ρούν ότι η μητέ­ρα όχι μόνο γνώ­ρι­ζε αλλά και ήταν αυτό­πτης μάρ­τυ­ρας των βια­σμών τους. Συγκε­κρι­μέ­να, ο 17χρονος ανα­φέ­ρει σε άλλο σημείο «… Με βία­σε μπρο­στά της και εκεί­νη έκα­νε πως δεν είδε τίποτα».

Η 22χρονη «Α» καταγ­γέλ­λει τη σεξουα­λι­κή κακο­ποί­η­σή της τόσο από τον πατέ­ρα της όσο και από άλλους… φίλους της οικο­γέ­νειας. Ανα­φε­ρό­με­νη σε φιλι­κό ζευ­γά­ρι, λέει ότι « Με κακο­ποιού­σαν για πάνω από έξι χρό­νια. Η δε γυναί­κα, έχει πολ­λές φορές ασελ­γή­σει μέσα σε βάθος τριε­τί­ας και στη μικρή μας αδελ­φή και έχει κακο­ποι­ή­σει και βιντε­ο­σκο­πή­σει και τον πρώ­το από εμάς (εννο­εί τον αδελ­φό της) αφού λάμ­βα­νε πάντα μέρος στα όργια» .

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο