Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας που έζησε ανείπωτο εφιάλτη

Ο δρά­στης του βια­σμού 50χρονης καθα­ρί­στριας, προ­χθές (Σάβ­βα­το) σε δια­μέ­ρι­σμα στα Κάτω Πετρά­λω­να, έχει ταυ­το­ποι­η­θεί και ανα­ζη­τεί­ται, σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ.

Οπως κατήγ­γει­λε η 50χρονη γυναί­κα, καθά­ρι­ζε πολυ­κα­τοι­κία στην οδό Συμ­μα­χι­δών, όταν ξαφ­νι­κά ο δρά­στης την άρπα­ξε και την έβα­λε με τη βία στο δια­μέ­ρι­σμά του όπου την βία­σε. Σημειώ­νε­ται, ότι η γυναί­κα δια­κο­μί­στη­κε σε νοσο­κο­μείο για την παρο­χή πρώ­των βοηθειών.

Τα όσα συνέ­βη­σαν το πρωί της Κυρια­κής περιέ­γρα­ψε στο OPEN η 50χρονη, σημειώ­νο­ντας ότι βρί­σκε­ται σε άθλια ψυχο­λο­γι­κή κατά­στα­ση. «Όλα τα χρό­νια καθά­ρι­ζα σκά­λες δεν έμπαι­να σε ξένα σπί­τια. Ήμουν στο ισό­γειο περί­με­να στο ασαν­σέρ και με τρά­βη­ξε κάποιος πίσω. Έκα­νε τα πάντα, πολ­λές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχά­σω, είμαι με ψυχο­λό­γο. Πεί­τε το τύχη που γλί­τω­σα, πεί­τε ότι προ­σευ­χό­μουν στον Θεό. Προ­σπα­θώ να τα ξεχά­σω», είπε συγκλο­νι­σμέ­νη η 50χρονη.

Ταυ­τό­χρο­να η μαρ­τυ­ρία της γυναί­κας που έσπευ­σε να βοη­θή­σει την 50χρονη καθα­ρί­στρια: «Είμαι η πρώ­τη που είδα την γυναί­κα. Την βρή­κα την γυναί­κα ημί­γυ­μνη και με παρα­μορ­φω­μέ­νο το πρό­σω­πο της από τα χτυ­πή­μα­τα και ψυχο­λο­γι­κά ήταν χάλια», είπε η γει­τό­νισ­σα που αντι­λή­φθη­κε πρώ­τη την γυναί­κα που ζητού­σε βοή­θεια για να απε­γκλω­βι­στεί από το δια­μέ­ρι­σμα του 35χρονου ενοίκου.

Όπως είπε μιλώ­ντας στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθα­ρί­στρια της είπε, αφού βγή­κε από το νοσο­κο­μείο και πήγε στην Αστυ­νο­μία για να κάνει επί­ση­μη καταγ­γε­λία ό,τι «επτά φορές την βία­σαν και την ξυλο­κό­πη­σαν. Ήταν χάλια η γυναί­κα, σκο­τω­μέ­νη στο πρόσωπο».

«Η γυναί­κα κατά­φε­ρε να βγει από το μπαλ­κό­νι και να φύγει από το δια­μέ­ρι­σμα. Αυτός ήταν μέσα και μού­γκρι­ζε. Καθυ­στέ­ρη­σε η Αστυ­νο­μία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυ­νο­μία στις 10 το βρά­δυ. Αυτός θα περί­με­νε μέσα; Έφυ­γε από τον φωτα­γω­γό, μετά από τον δεύ­τε­ρο όρο­φο είναι ανοι­χτός ο φωταγωγός».

Όπως είπε η γει­τό­νισ­σα, ο 37χρονος, «την μάνα του την έδερ­νε όλο τον και­ρό». Μάλι­στα, η μητέ­ρα του τυγ­χά­νει να είναι επί­σης καθαρίστρια.

Μάλι­στα, είπε ότι καθώς αντι­λή­φθη­κε ότι εκεί­νη είχε σπεύ­σει να βοη­θή­σει την 50χρονη μόλις κατά­φε­ρε να φύγει από το δια­μέ­ρι­σμα του, ο 37χρονος «απει­λού­σε εμέ­να και την κόρη μου επει­δή βοη­θή­σα­με την γυναί­κα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνί­ξει. Φοβό­μα­στε. Είμα­στε μέσα στο σπί­τι με κατε­βα­σμέ­να τα ρολά. Μας είπε η Αστυ­νο­μία να μην ανοί­γου­με τα ρολά, ούτε να ανοί­γου­με την πόρ­τα όταν χτυ­πά­ει κου­δού­νι».

Ο 37χρονος Βούλ­γα­ρος δρά­στης ανα­ζη­τεί­ται για συλ­λη­φθεί. Σε βάρος του σήμε­ρα το πρωί σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία για παρά­νο­μη κατα­κρά­τη­ση και βια­σμό, όμως παρά τις ανα­ζη­τή­σεις ο 37χρονος δεν είχε εντο­πι­σθεί για να συλληφθεί.

Η άτυ­χη γυναί­κα, όπως κατάγ­γει­λε, είχε πάει στην πολυ­κα­τοι­κία της οδού Συμ­μα­χι­δών 11 να καθα­ρί­σει και δέχθη­κε την επί­θε­ση του δρά­στη στις 8:00 το πρωί. Βρι­σκό­ταν και καθά­ρι­ζε στο ισό­γειο όταν ο Βούλ­γα­ρος βγή­κε από το επί­σης ισό­γειο δια­μέ­ρι­σμα που μένει, την τρά­βη­ξε μέσα σε αυτό και στη συνέ­χεια την βία­ζε ως τις 17:00 το από­γευ­μα όπου βγή­κε από την μπαλ­κο­νό­πορ­τα και άρχι­σε να καλεί για βοήθεια.

Για τις εξε­λί­ξεις στην υπό­θε­ση βια­σμού της 50χρονης καθα­ρί­στριας στα Πετρά­λω­να μίλη­σε το πρωί της Δευ­τέ­ρας (21/6) ο εκπρό­σω­πος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Από­στο­λος Σκρέ­κας. «Έχου­με ενδεί­ξεις για έναν δρά­στη. Έχει ταυ­το­ποι­η­θεί. Πραγ­μα­τι­κά είναι περι­στα­τι­κά που είναι ιδιαί­τε­ρα θλι­βε­ρά. Τέτοιου είδους φαι­νό­με­να συνο­λι­κά δεν αφο­ρούν μόνον την αστυ­νο­μία, θα πρέ­πει να γίνουν κι άλλα πράγ­μα­τα σε άλλους τομείς», ανέ­φε­ρε στο ΟΡΕΝ.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο