Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Πετρέλαια Καβάλας»: Η εργοδοσία εμπόδισε βουλευτή του ΚΚΕ να εισέλθει στις εγκαταστάσεις!

Την έντο­νη δια­μαρ­τυ­ρία του για την παρε­μπό­δι­ση αντι­προ­σω­πεί­ας του ΚΚΕ να φτά­σει στον χώρο των εγκα­τα­στά­σε­ων των «Πετρε­λαί­ων Καβά­λας» εξέ­φρα­σε σε τηλε­φω­νι­κή του παρέμ­βα­ση προς τον υφυ­πουρ­γό Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη Λευ­τέ­ρη Οικο­νό­μου ο βου­λευ­τής του κόμ­μα­τος Νίκος Παπαναστάσης.

Όπως ανα­φέ­ρει το 902.gr, η αντι­προ­σω­πεία του ΚΚΕ, απο­τε­λού­με­νη από τον βου­λευ­τή και τους  Σάκης Βαρ­δα­λή και Κώστας Κου­κού­λα, μέλη του Γρα­φεί­ου της Επι­τρο­πής Περιο­χής Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας και Θρά­κης του ΚΚΕ, πέρα­σε τον αστυ­νο­μι­κό φραγ­μό που έχει σχη­μα­τι­στεί περι­με­τρι­κά των εγκα­τα­στά­σε­ων, αλλά δεν της επε­τρά­πη η είσο­δος εντός των εγκα­τα­στά­σε­ων όπου παρα­μέ­νουν δεκά­δες εργα­ζό­με­νοι συνε­χί­ζο­ντας τον αγώ­να τους.

Για την άρνη­ση εισό­δου η εργο­δο­σία επι­κα­λέ­στη­κε στην αντι­προ­σω­πεία του ΚΚΕ λόγους ασφαλείας.

«Σας χτύ­πη­σαν κυβέρ­νη­ση και εργο­δο­σία, στη­ρί­ζου­με τον αγώ­να σας», τόνι­σε ο βου­λευ­τής του ΚΚΕ, Νίκος Παπα­να­στά­σης προς τους εργα­ζό­με­νους στα «Πετρέ­λαια Καβά­λας» κατά την τηλε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία που είχε με τον πρό­ε­δρο του Σωμα­τεί­ου Μ. Κελαϊδάκη.

Παράλ­λη­λα τον ενη­μέ­ρω­σε για την συγκέ­ντρω­ση αλλη­λεγ­γύ­ης και συμπα­ρά­στα­σης για τους εργα­ζό­με­νους των «Πετρε­λαί­ων Καβά­λας» που διορ­γα­νώ­νουν σήμε­ρα στις 17.30 εργα­τι­κά σωμα­τεία της Καβά­λας, στην πλα­τεία Καπνεργάτη.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο