Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πετρούπολη: Την Κυριακή να δοθεί εντολή για συνέχιση της αγωνιστικής δράσης με Βαγγέλη Σίμο δήμαρχο

Στα «γεμά­τα» μπαί­νει στη μάχη η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στην Πετρού­πο­λη ενό­ψει του β’ γύρου των δημο­τι­κών εκλο­γών, μετά το 23,68% και την πρώ­τη θέση στην οποία βρέ­θη­κε στον α’ γύρο.

Ο Βαγ­γέ­λης Σίμος, επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», δήμαρ­χος Πετρού­πο­λης και εκ νέου υπο­ψή­φιος, από χτες έχει ξεκι­νή­σει πρό­γραμ­μα παρεμ­βά­σε­ων, καλώ­ντας το λαό της πόλης να δώσει άλλη μια δυνα­μι­κή απά­ντη­ση στους εκβια­σμούς, στα κάλ­πι­κα διλήμ­μα­τα. Την ερχό­με­νη Κυρια­κή να ολο­κλη­ρώ­σει το βήμα που ξεκί­νη­σε προ­χτές και «να δώσει εντο­λή για ανυ­πο­χώ­ρη­τη δρά­ση, αγω­νι­στι­κή διεκ­δί­κη­ση και πάλη για τα δικαιώ­μα­τά του, ενά­ντια σε κυβέρ­νη­ση και ΕΕ».

Σήμε­ρα Τρί­τη το από­γευ­μα θα περιο­δεύ­σει στα εμπο­ρι­κά καταστήματα.

Αύριο Τετάρ­τη, το πρωί σε σχο­λεία της πόλης και το από­γευ­μα σε αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις. Την Πέμ­πτη, το πρωί σε καφε­νεία και το από­γευ­μα σε μαγα­ζιά της πόλης.

Η δρα­στη­ριό­τη­τα θα κορυ­φω­θεί με την κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση την Παρα­σκευή 31 Μάη, στις 8 μ.μ. στη Στρογ­γυ­λή Πλα­τεία Πετρού­πο­λης. Θα μιλή­σει ο Βαγ­γέ­λης Σίμος.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – Β. Σίμος: Από αύριο συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά για την επανεκλογή!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο