Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ποδοσφαιρικό τέρμα αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω σε 9χρονο, λίγες μέρες μετά τον τραγικό χαμό του 19χρονου στη Χίο

Στιγ­μές αγω­νί­ας έζη­σε ένα 9χρονο αγό­ρι όταν έπε­σαν πάνω του τα γκολ­πόστ σε ποδο­σφαι­ρι­κή αλά­να στην περιο­χή της Περαί­ας, ανα­το­λι­κά της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέ­βη­σαν λίγο μετά τις 12 το μεση­μέ­ρι την ώρα που το αγο­ρά­κι έπαι­ζε στο γηπε­δά­κι. Όπως έγι­νε γνω­στό, υπό συν­θή­κες που ερευ­νώ­νται, το τέρ­μα απο­κολ­λή­θη­κε κι έπε­σε πάνω στο 9χρονο, με συνέ­πεια να χτυ­πή­σει την πλά­τη του. Το ανή­λι­κο μετα­φέρ­θη­κε προ­λη­πτι­κά στο νοσο­κο­μείο Παπα­γε­ωρ­γί­ου της Θεσ­σα­λο­νί­κης, όπου μετά την εξέ­τα­σή του από για­τρούς αποχώρησε.

Για το συμ­βάν διε­ξά­γε­ται προ­α­νά­κρι­ση από το ΑΤ Θερ­μαϊ­κού, ενώ ενη­με­ρώ­θη­κε κι ο αρμό­διος εισαγ­γε­λέ­ας πλημ­με­λειο­δι­κών που έδω­σε εντο­λή να του υπο­βλη­θεί η δικο­γρα­φία μόλις αυτή ολοκληρωθεί.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι μόλις λίγες ημέ­ρες πριν, στη Χίο, 19χρονος σκο­τώ­θη­κε όταν κατα­πλα­κώ­θη­κε από μπα­σκέ­τα ενώ έπαι­ζε με τους φίλους του. Μπα­σκέ­τα η οποία ήταν χωρίς συντήρηση.

Δύο γεγο­νό­τα που φανε­ρώ­νουν την εγκα­τά­λει­ψη των αθλη­τι­κών χώρων, όπου παρ’ αυτά συνε­χί­ζουν να χρη­σι­μο­ποιού­νται από παι­διά και εφή­βους και δυστυ­χώς θρη­νού­με θύμα­τα. Στην Περαία από τύχη απο­φεύ­χθη η τραγωδία.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο