Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΠΑΟΚ-Ριέκα με στόχο την πρόκριση

Να ξεπε­ρά­σει τον απο­κλει­σμό από το Champions League στο­χεύ­ει ο Ολυ­μπια­κός, κάνο­ντας βήμα πρό­κρι­σης στους ομί­λους του Europa League, απέ­να­ντι στη Σλό­βαν Μπρα­τι­σλά­βας, από­ψε στις 10 μ.μ. στο στά­διο «Καραϊ­σκά­κη».

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» δεν θα έχουν στη διά­θε­σή τους τον Αχμέτ Χασάν ο οποί­ος αισθάν­θη­κε ενο­χλή­σεις στη χθε­σι­νή προ­πό­νη­ση, ενώ υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι εκτός ευρω­παϊ­κής λίστας έχει μεί­νει ο Ρού­μπεν Σεμέ­δο, που πιθα­νό­τα­τα θα συνε­χί­σει την καριέ­ρα του σε άλλη ομά­δα. Ντε­μπού­το με τη φανέ­λα του Ολυ­μπια­κού ανα­μέ­νε­ται να κάνει ο Ονιε­κού­ρου, σύμ­φω­να με το ρεπορτάζ.

Από την πλευ­ρά της η Σλό­βαν, προ­έρ­χε­ται από την πρό­κρι­ση απέ­να­ντι στην Λίν­κολν του Γιβραλ­τάρ, ενώ στο πρω­τά­θλη­μα της Σλο­βα­κί­ας είναι στην κορυ­φή της βαθ­μο­λο­γί­ας με τρεις νίκες σε ισά­ριθ­μα παιχνίδια.

Η τηλε­ο­πτι­κή μετά­δο­ση θα γίνει από το «Mega».

Απέναντι στην κροατική Ριέκα ο ΠΑΟΚ

Την κρο­α­τι­κή Ριέ­κα υπο­δέ­χε­ται σήμε­ρα στις 9 μ.μ., στην Τού­μπα, ο ΠΑΟΚ στο πλαί­σιο των play off του Europa Conference League, με στό­χο ένα απο­τέ­λε­σμα που θα του δώσει προ­βά­δι­σμα πρό­κρι­σης στους ομί­λους της νεο­σύ­στα­της ευρω­παϊ­κής διοργάνωσης.

Ο «Δικέ­φα­λος του Βορ­ρά» καλεί­ται να ξεπε­ρά­σει το σοκ του πρό­σφα­του τραυ­μα­τι­σμού του Νέλ­σον Ολι­βέι­ρα, ο οποί­ος υπέ­στη μερι­κή ρήξη πρό­σθιου χια­στού και θα απου­σιά­σει για 6 μήνες από την αγω­νι­στι­κή δράση.

Τη θέση του Πορ­το­γά­λου στην ενδε­κά­δα θα πάρει ο Κάρολ Σβι­ντέρ­σκι, όπως δήλω­σε στη συνέ­ντευ­ξη Τύπου, ο προ­πο­νη­τής του ΠΑΟΚ, Ραζ­βάν Λουτσέσκου.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι ο ΠΑΟΚ στον προη­γού­με­νο γύρο απέ­κλει­σε την ιρλαν­δι­κή Μπο­έ­μιανς, ενώ η Ριέ­κα ξεπέ­ρα­σε το εμπό­διο της σκω­τσέ­ζι­κης Χιμπέρνιαν.

Η ανα­μέ­τρη­ση θα μετα­δο­θεί τηλε­ο­πτι­κά από το «Open».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο