Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πολιτική δραστηριότητα των 🚩ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Περιο­δεί­ες, συσκέ­ψεις και εξορ­μή­σεις πραγ­μα­το­ποιούν οι Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ σε χώρους δου­λειάς σε διά­φο­ρες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα:

Κυριακή 30 Ιούνη

- Στην Κινέτ­τα, στις 11.30 π.μ. ο Κύριλ­λος Παπα­σταύ­ρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κής Αττι­κής, θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στην καφε­τέ­ρια «LEMON». Θα χαι­ρε­τί­σει η Αλέ­κα Μενι­διά­τη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Δυτι­κής Αττικής.

- Στον Ασπρό­πυρ­γο, στις 8.30 μ.μ. ο Κύριλ­λος Παπα­σταύ­ρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κής Αττι­κής, θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στην πλα­τεία Γενο­κτο­νί­ας Ποντί­ων, Γκο­ρυ­τσά Ασπρο­πύρ­γου. Θα χαι­ρε­τί­σει ο Δημή­τρης Μπα­κά­λης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κής Αττικής.

- Στην Αίγι­να, στις 8 μ.μ. ο Βαγ­γέ­λης Μαρού­πας, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής της Α’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Πει­ραιά, θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στην παλιά προ­βλή­τα. Θα χαι­ρε­τί­σει η Σεμί­να Διγε­νή, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής της Α’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Πειραιά.

- Στην πλα­τεία Κυψέ­λης, στις 8.30 μ.μ. θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση η Λιά­να Κανέλ­λη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής της Α’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας. Θα χαι­ρε­τί­σει η Βίκυ Μανιά­τη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής της Α’ Εκλο­γι­κής Περιφέρειας.

- Στην παρα­λία Ασπρο­πύρ­γου στις 10.30 π.μ. ο Δημή­τρης Μπα­κά­λης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κής Αττι­κής, θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στο καφε­νείο Αγγελοπούλου.

- Στο παλιό Δημο­τι­κό Ερυ­θρών, στις 9 μ.μ., η ΚΟ Μάν­δρας — Ειδυλ­λί­ας — Ερυ­θρών καλεί σε λαϊ­κό γλέ­ντι. Θα μιλή­σει ο Σταύ­ρος Χρη­στί­δης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κής Αττικής.

- Στα γήπε­δα Γρη­γο­ρί­ου θα περιο­δεύ­σει στις 11.30 π.μ. η Ανθή Ζορ­μπά, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Δυτι­κού Τομέα.

- Στην Ικα­ρία, στις 9 μ.μ., στον Κάμπο, συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Ν. Σάμου Φανού­ρη Καρού­τσο, μέλος της ΤΕ Ικα­ρί­ας — Φούρ­νων του ΚΚΕ, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ικαρίας.

- Στη Σάμο ο Γιώρ­γος Πέρ­ρος θα περιο­δεύ­σει σε Κου­μα­ρα­δαί­ους και Πύργο.

- Στη Φλώ­ρι­να στις 8 μ.μ. κεντρι­κή πολι­τι­κή συγκέ­ντρω­ση στο νέο πάρ­κο με ομι­λη­τή τον Χαστά Θανά­ση, γραμ­μα­τέα της ΕΠ Δυτι­κής Μακεδονίας.

- Στην Κοζά­νη, στις 9 μ.μ. η Έφη Τσί­γκα, μέλος του Γρα­φεί­ου της Επ. Δυτ. Μακε­δο­νί­ας και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Κοζά­νης, θα περιο­δεύ­σει στο Βελβενδό.

- Στην Κοζά­νη, στις 11 π.μ. η Χαρού­λα Λαμπα­δά υπο­ψή­φια βου­λευ­τής θα περιο­δεύ­σει στον Κήπο και στην Και­σα­ρειά όπου θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στο καφε­νείο του Σκαν­δέ­ρη και στις 7 το από­γευ­μα θα περιο­δεύ­σει στα χωριά Μηλιά, Κάτω Κώμη και Σπάρτο.

- Στην Κοζά­νη, στις 11.30 π.μ. η Τίνα Κου­ζιά­κη, μέλος του Γρα­φεί­ου της Επι­τρο­πής Δυτ. Μακε­δο­νί­ας και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Κοζά­νης, θα περιο­δεύ­σει στην Άνω Κώμη και θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στο καφε­νείο του Τσιρέκα.

- Στην Κέρ­κυ­ρα, στις 11 π.μ., εκδή­λω­ση με θέμα «Του­ρι­στι­κή ανά­πτυ­ξη: Τερά­στια κέρ­δη για τους λίγους, εκμε­τάλ­λευ­ση και λου­κέ­τα για τους πολ­λούς» διορ­γα­νώ­νει η ΤΕ Κέρ­κυ­ρας του ΚΚΕ στο «Άρτιον», στη Δασιά, με ομι­λη­τές υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές του Κόμματος.

- Στο Πρό­χω­μα Θεσ­σα­λο­νί­κης θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στις 8 μ.μ. ο Σάκης Βαρ­δα­λής, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Στην Πιε­ρία, στις 8 μ.μ. συγκέ­ντρω­ση στο χωριό Αιγίνιο.

- Στην Αγία Ευφη­μία Κεφα­λο­νιάς, στις 9 μ.μ.  θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί ομι­λία από την Σοφία Ποτα­μιά­νου, υπο­ψή­φια βου­λευ­τή του ΚΚΕ.

- Στο Ηρά­κλειο, περιο­δεία κλι­μα­κί­ου του ΚΚΕ, στα χωριά Χου­δέ­τσι, Άι Βασί­λης, Μετα­ξο­χώ­ρι, στις 10 π.μ., με επι­κε­φα­λής τους Μανώ­λη Καρ­κα­βά­τσο και Μαρία Κοκο­σά­λη, υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές του ΚΚΕ.

- Στο Ηρά­κλειο, περιο­δεία κλι­μα­κί­ου του ΚΚΕ, στον Προ­φή­τη Ηλία, στις 6 μ.μ., με επι­κε­φα­λής τους Μανώ­λη Συντυ­χά­κη και Μιχά­λη Σφα­κια­νά­κη, υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές του ΚΚΕ.

- Στο Ηρά­κλειο, περιο­δεία κλι­μα­κί­ου του ΚΚΕ, στις Μεσα­μπε­λιές, στις 7 μ.μ., με επι­κε­φα­λής τον Δημό­κρι­το Σαλού­στρο, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή του ΚΚΕ.

- Στην πλα­τεία Ευπα­λί­ου στη Φωκί­δα, στις 11 π.μ., θα γίνει συγκέ­ντρω­ση του ΚΚΕ με ομι­λη­τές τους υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές Άντα Καρα­χα­σά­νη και Δρό­σο Τσελέ. 

- Στην Αχα­ΐα, στις 12 το μεση­μέ­ρι, στο Λεό­ντιο, ομι­λία με ομι­λη­τές τους Νίκο Καρα­θα­να­σό­που­λο, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Σκια­δά Τάκη, υπο­ψή­φιο βουλευτή.

- Στην περιο­χή Γηρο­κο­μείο της Πάτρας, στις 8.30 μ.μ., στην πλα­τεία θα γίνει συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον Δημή­τρη Αγγε­λό­που­λο, υπο­ψή­φιο βουλευτή.

- Στο Αίγιο, στις 8.30 μ.μ.,  στον Άγιο Γεώρ­γιο, θα γίνει συγκέ­ντρω­ση με ομι­λή­τρια την Ζαμπά­τη Αλέ­κα, υπο­ψή­φια βουλευτή.

- Στο Ρωμα­νό του Δήμου Πατρέ­ων, στις 8.30 μ.μ., στο καφε­νείο «Κου­κή», θα γίνει συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον Νίκο Καρα­θα­να­σό­που­λο, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή του ΚΚΕ.

- Στα χωριά Μου­ζά­κι, Γού­με­ρο και Αγία Άννα Ηλεί­ας, στις 10 π.μ., θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί περιο­δεία με επι­κε­φα­λής τον Τρύ­φω­να Αθα­να­σό­που­λο, υπο­ψή­φιο βουλευτή.

- Στα χωριά Νεά­πο­λη και Νησί Ηλεί­ας, στις 8.30 μ.μ. θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί περιο­δεία με επι­κε­φα­λής τον Γιώρ­γο Μοσχο­νά, μέλος του γρα­φεί­ου της ΚΟΒ Κάμπου.

- Στην Ατα­λά­ντη, στις 8.30 μ.μ. στο «Περι­βό­λι τ’ Ουρα­νού», η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση του ΚΚΕ διορ­γα­νώ­νει συγκέ­ντρω­ση — συζή­τη­ση για την εκλο­γι­κή μάχη του Ιού­λη, με ομι­λή­τρια την υπο­ψή­φια βου­λευ­τή Ανδριά­να Μπα­φού­τσου.

- Στην Εύβοια, ο Γιώρ­γος Μαρί­νος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής θα περιο­δεύ­σει στις 10 π.μ. στα Στύ­ρα, στις 11 π.μ. στα Νέα Στύ­ρα και στις 8 μ.μ. στην παρα­λία του Μαρ­μα­ρί­ου.

- Στα Χανιά, στις 11 π.μ., οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ Αλέ­κος Μαρι­νά­κης και Γιάν­νης Ντου­νια­δά­κης θα περιο­δεύ­σουν στα χωριά Περι­βό­λια, Λογι­δέ, Ποτι­στή­ρια, Βαρύ­πε­τρο, Κιλτομάδω.

- Στα Χανιά, στις 11 π.μ., οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ Φώτης Ρηγα­νά­κος, Μιλ­τιά­δης Κλω­νι­ζά­κης και Κατε­ρί­να Νικο­λο­πού­λου θα περιο­δεύ­σουν στα χωριά  Άγιος Ιωάν­νης και Σού­δα.

- Στα Χανιά, στις 7 μ.μ., οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ Αλέ­κος Μαρι­νά­κης, Γιάν­νης Ντου­νια­δά­κης και Μιλ­τιά­δης Κλω­νι­ζά­κης θα περιο­δεύ­σουν στα χωριά Καρά­νου, Ορθού­νι, Σκη­νέ, Βατό­λα­κο.

- Στα Χανιά, στις 7 μ.μ., στο Ακρω­τή­ρι θα περιο­δεύ­σουν οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ Φώτης Ρηγα­νά­κος και Κατε­ρί­να Νικο­λο­πού­λου.

- Στη Θάσο περιο­δεία στις Μαριές το απόγευμα

- Στη Λάρι­σα ο Γ. Λαμπρού­λης θα κάνει περιο­δεία σε Μετα­ξο­χώ­ρι - Μεγα­λό­βρυ­σο. Η Κ. Πάσχου σε Γερά­νεια, ο Δ. Αβρα­νάς σε Δολί­χη, Πύθιο Λιβά­δι Ελασ­σό­νας. Ο Ρ. Μαρού­δας σε Τσα­ρι­τσά­νη, Αργυ­ρο­πού­λι, Μακρυ­χώ­ρι, Παρα­πό­τα­μος, Αμπε­λά­κια. Ο Γ. Αρζο­μα­νί­δης στους Άγιους Ανάρ­γυ­ρους. Ο Π. Κρί­κης και ο Γκ. Πομά­σκι θα παρα­βρε­θούν στους αγώ­νες πανελ­λή­νιου πρω­τα­θλή­μα­τος στί­βου ανδρών – γυναι­κών κάτω των 23 ετών. Ο Π. Κρί­κης και η Κ. Καρυώ­τη στην Κοι­λά­δα και η Κ. Καρυώ­τη θα μιλή­σει σε σύσκε­ψη με εμποροϋπαλλήλους.

Κεντρικές συγκεντρώσεις

Δευτέρα 1 Ιούλη

- Στις 5.30 μ.μ. στο ξενο­δο­χείο «Acropolian Spirit» (Συγ­γρού 7, Αθή­να) σε σύσκε­ψη γυναι­κών από τον κλά­δο Επι­σι­τι­σμού και των Ξενο­δο­χεί­ων της Αττι­κής, θα μιλή­σουν οι υπο­ψή­φιες βου­λευ­τές του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα, Μάγδα Χαλ­τσο­τά­κη και Αγλα­ΐα Κυρί­τση.

- Στις 8 μ.μ., στην Κηφι­σιά, σε συγκέ­ντρω­ση στο Αμφι­θέ­α­τρο των Εργα­τι­κών Κατοι­κιών θα μιλή­σει η Κατε­ρί­να Παπα­λυ­μπέ­ρη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής στο Βόρειο Τομέα Αθη­νών με το ΚΚΕ. Θα χαι­ρε­τί­σει ο Κώστας Παπα­σω­τη­ρί­ου, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Επι­κρα­τεί­ας με το ΚΚΕ.

- Στις 8.30 π.μ., ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κού Τομέα, θα επι­σκε­φτεί το Κέντρο Προ­στα­σί­ας του Παι­διού «Η Μητέ­ρα», για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Στο Νοσο­κο­μείο «Ευαγ­γε­λι­σμός» θα περιο­δεύ­σει στις 9.30 π.μ. η Λουί­ζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Επικρατείας.

- Στο εργο­τά­ξιο του Παρ­θε­νώ­να στην Ακρό­πο­λη, θα περιο­δεύ­σει στις 11 π.μ., ο Θοδω­ρής Χιώ­νης, μέλος τους ΠΓ της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Νότιου Τομέα.

-  Το ξενο­δο­χείο «Royal Olympic Hotel» θα επι­σκε­φθεί στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυ­ρο­κέ­φα­λος, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Επι­κρα­τεί­ας, και στη 1 μ.μ. το κεντρι­κό κτί­ριο της Απο­κε­ντρω­μέ­νης Διοί­κη­σης Αττι­κής, στη Λ. Κατε­χά­κη, για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Το ΙΦΕΤ θα επι­σκε­φθεί στις 10 π.μ., η Γιώ­τα Ταβου­λά­ρη, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α΄Αθήνας.

- Στην εται­ρεία ΟΤΜ ΑΤΕ θα περιο­δεύ­σει στις 10 π.μ., η Χρι­στί­να Σκα­λού­μπα­κα, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Βορεί­ου Τομέα.

- Στο Κέντρο Δια­λο­γής ΕΛΤΑ στο Κρυο­νέ­ρι θα περιο­δεύ­σει στις 11 π.μ. ο Γιώρ­γος Ροΐ­δης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στο ψηφο­δέλ­τιο Επικρατείας.

- Τον 8ο Πυρο­σβε­στι­κό Σταθ­μό Αθη­νών στο Ελλη­νι­κό θα επι­σκε­φτεί στις 9 π.μ. ο Γιώρ­γος Παλιού­ρας, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Νότιου Τομέα.

- Στους 1ο, 6ο και 3ο παι­δι­κούς σταθ­μούς Χαϊ­δα­ρί­ου θα περιο­δεύ­σει στις 9.30 π.μ. ο Νίκος Καρα­γιάν­νης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δυτι­κού Τομέα και στις 7 μ.μ. στο κολυμ­βη­τή­ριο Χαϊδαρίου.

- Το Νοσο­κο­μείο «Σωτη­ρία» θα επι­σκε­φθεί στις 10 π.μ., η Αφρο­δί­τη Ρέτζιου, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Επικρατείας.

- Στο Δημαρ­χείο Γαλα­τσί­ου θα περιο­δεύ­σουν στις 10.30 π.μ. ο Γρη­γό­ρης Χαρα­λα­μπί­δης και η Έλσα Βακά­λη, υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Βόρειου Τομέα.

- Στο Νοσο­κο­μείο Ιππο­κρά­τειο θα περιο­δεύ­σει στις 11 π.μ., η Ελέ­νη Μητι­κά­ρη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α΄Αθήνας.

- Στους εργα­ζό­με­νους του ΠΑΔΑ θα περιο­δεύ­σει στις 11 π.μ., η Έφη Χαλιού, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Νοτί­ου Τομέα.

- Στις εγκα­τα­στά­σεις της εται­ρεί­ας «GAP» θα περιο­δεύ­σει στις 11.45 π.μ. ο Στά­θης Στα­θου­λό­που­λος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Ανα­το­λι­κής Αττικής.

- Το ξενο­δο­χείο «Wyndham Hotel» θα επι­σκε­φθούν στις 12 μ., ο Γιώρ­γος Στε­φα­νά­κης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Α΄ Αθή­νας και η Μάγδα Χαλ­τσο­τά­κη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Νότιου Τομέα.

-  Τον ΕΛΓΑ θα επι­σκε­φθεί στις 12.30 μ.μ. η Βέτα Πανου­τσά­κου, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας  για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Το Φάρο Τυφλών θα επι­σκε­φθεί στη 1 μ.μ. ο Χάρης Χουρ­δά­κης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Βόρειου τομέα.

- Το ξενο­δο­χείο «Ποσει­δών» θα επι­σκε­φτεί στις 3 μ.μ., ο Γιώρ­γος Δαφ­νής, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Αττι­κής, για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Στην Ικα­ρία, στις 9 μ.μ., στην Ακα­μά­τρα συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Ν. Σάμου Φανού­ρη Καρού­τσο,  μέλος της ΤΕ Ικα­ρί­ας — Φούρ­νων του ΚΚΕ, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ικαρίας.

- Στη Σάμο, στις 8 μ.μ. συγκέ­ντρω­ση στην πλα­τεία Καρ­λο­βά­σου στη Σάμο. Θα χαι­ρε­τί­σουν οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Βασι­λι­κή Βρυ­νιώ­τη και Έρη Ρίτσου (επι­κρα­τεί­ας). Την κεντρι­κή ομι­λία θα κάνει ο Γιώρ­γος Πέρ­ρος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Πιε­ρία, στις 8 μ.μ. συγκέ­ντρω­ση στο χωριό Αιγίνιο.

- Στην Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση και την Πυρο­σβε­στι­κή Κοζά­νης θα περιο­δεύ­σει στις 11 π.μ. η Τίνα Κου­ζιά­κη, μέλος του Γρα­φεί­ου της Επ Δυτ. Μακε­δο­νί­ας και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής του ΚΚΕ

- Στην Κοζά­νη, στις 7.30 μ.μ. η Χαρού­λα Λαμπα­δά, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής, θα περιο­δεύ­σει στα χωριά Αγ. Παρα­σκευή, Ροδια­νή, Κερα­σιά και Αιανή.

- Στην Κοζά­νη, στις 8 μ.μ. η Έφη Τσί­γκα και ο Κώστας Αντά­ρας, υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές, θα περιο­δεύ­σουν στο Πλα­τα­νόρ­ρε­μα Σερ­βί­ων όπου θα μιλή­σουν με τους κατοίκους.

- Σε Κάρυ­στο και Μαρ­μά­ρι Εύβοιας θα περιο­δεύ­σει ο Γιώρ­γος Μαρί­νος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Εύβοιας.

- Στο Αερο­δρό­μιο Χανί­ων θα περιο­δεύ­σουν στις 9 π.μ., οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ Μιλ­τιά­δης Κλω­νι­ζά­κης και Γιάν­νης Ντου­νια­δά­κης και στις 10.30 π.μ. στο ΔΕΔΙΣΑ.

- Στο Βιο­λο­γι­κό Καθα­ρι­σμό Χανί­ων θα περιο­δεύ­σει στις 12 το μεση­μέ­ρι, ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής του ΚΚΕ Αλέ­κος Μαρι­νά­κης.

- Στο Ναυ­τι­κό Νοσο­κο­μείο Χανί­ων στη 1 το μεση­μέ­ρι θα περιο­δεύ­σει ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής του ΚΚΕ Γιάν­νης Ντου­νια­δά­κης.

- Στα χωριά Δρα­πα­νιάς, Καλυ­βια­νή, Πλά­τα­νος Χανί­ων θα περιο­δεύ­σουν στις 7 μ.μ. οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ Γιάν­νης Ντου­νια­δά­κης και Αλέ­κος Μαρινάκης. 

- Στα χωριά Παχια­νά και Κου­μπέ Χανί­ων θα περιο­δεύ­σει στις 7 μ.μ., η υπο­ψή­φια βου­λευ­τής του ΚΚΕ Κατε­ρί­να Νικολοπούλου. 

- Στο αμα­ξο­στά­σιο του Δήμου Πυλαί­ας Χορ­τιά­τη θα περιο­δεύ­σει στις 5.30 π.μ. η Κλε­ο­πά­τρα Χορο­ζί­δη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Στο Ιππο­κρά­τειο Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Θεσ­σα­λο­νί­κης θα περιο­δεύ­σει στις 7 π.μ. η Ελέ­νη Μπα­κιρ­λή, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Στο κεντρι­κό κτί­ριο υπη­ρε­σιών της Περι­φέ­ρειας Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας θα περιο­δεύ­σει στις 8 π.μ. ο Θόδω­ρος Ιγνα­τιά­δης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Στο Θεα­γέ­νειο Αντι­καρ­κι­νι­κό Νοσο­κο­μείο Θεσ­σα­λο­νί­κης στις 8 π.μ. θα περιο­δεύ­σει ο Γιάν­νης Δελής, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Με τους εργα­ζό­με­νους του συνερ­γεί­ου του Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης θα συνα­ντη­θεί στις 8 π.μ. ο Λεω­νί­δας Στολ­τί­δης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Στα Αστυ­νο­μι­κά Τμή­μα­τα στη Σίν­δο και τα Κου­φά­λια, στις 9.30 π.μ.θα περιο­δεύ­σει ο Μιχα­ήλ Μιχα­ήλ, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

- Συνά­ντη­ση με τους εργα­ζό­με­νους της «ΣΙΔΕΝΟΡ», θα έχουν στις 9.30 π.μ. οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του ΚΚΕ στη Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κη Σάκης Βαρ­δα­λής και Λίνα Χατζηκυριάκου.

- Στη Θάσο το πρωί περιο­δεία στον Πρί­νο και στο κέντρο υγεί­ας Θάσου

Τρίτη 2 Ιούλη

- Στο λιμά­νι του Πει­ραιά, στο πλοίο «FESTOS PALACE», στις 10 π.μ. θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση εργα­ζο­μέ­νων ο Γιάν­νης Μανου­σο­γιαν­νά­κης, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Α’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Πειραιά.

- Στην αίθου­σα της «Πανη­πει­ρω­τι­κής», σε συγκέ­ντρω­ση συντα­ξιού­χων επαγ­γελ­μα­τιών, θα μιλή­σει στις 10 π.μ. ο Γιώρ­γος Μαυ­ρί­κος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Νότιου Τομέα.

- Στη Μετα­μόρ­φω­ση, στις 8 μ.μ. η Βού­λα Πάκου και η Μαρί­να Τσί­γκα — Σαρα­ντέα, υπο­ψή­φιες στο Βόρειο Τομέα, θα μιλή­σουν σε συγκέ­ντρω­ση στην παι­δι­κή χαρά Μποφίλιας.

- Το υπουρ­γείο Εργα­σί­ας στην οδό Στα­δί­ου 20 θα επι­σκε­φτεί στις 10 π.μ. ο Νίκος Μαυ­ρο­κέ­φα­λος, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στο ψηφο­δέλ­τιο Επι­κρα­τεί­ας για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Τους εργά­τες του Δήμου Ψυχι­κού θα επι­σκε­φθεί στις 6.30 π.μ., ο Γιάν­νης Αγγέ­λου, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Βόρειου Τομέα, και στη συνέ­χεια τους παι­δι­κούς σταθ­μούς στο Ψυχικό.

- Το «ΙΑΣΩ» θα επι­σκε­φτεί στις 10 π.μ. η Αφρο­δί­τη Ρέτζιου, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής στο ψηφο­δέλ­τιο Επι­κρα­τεί­ας, για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Τα κεντρι­κά γρα­φεία της ΣΤΑΣΥ (Αθη­νάς 67) θα επι­σκε­φτεί στις 10 π.μ. η Ντί­να Γκο­κά­κη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας, για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Το υπουρ­γείο Του­ρι­σμού θα επι­σκε­φθεί στις 10 π.μ. ο Ηλί­ας Τσι­μπου­κά­κης, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Αττικής.

- Το Γεω­πο­νι­κό Πανε­πι­στή­μιο θα επι­σκε­φτεί στις 11 π.μ. η Κατε­ρί­να Γερά­κη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α’ Αθήνας.

- Στις 9.30 μ.μ. ο Γιώρ­γος Ροΐ­δης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στο ψηφο­δέλ­τιο Επι­κρα­τεί­ας θα επι­σκε­φτεί το Κέντρο Δια­λο­γής των ΕΛΤΑ στο Αερο­δρό­μιο, για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Το Βυζα­ντι­νό και Χρι­στια­νι­κό Μου­σείο θα επι­σκε­φτεί στις 11 π.μ. η Εύα Μελά, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Α’ Αθή­νας, για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Το Νοσο­κο­μείο «Παμ­μα­κά­ρι­στος» θα επι­σκε­φτεί στις 12 το μεση­μέ­ρι ο Ηλί­ας Σιώ­ρας, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στην Α’ Αθή­νας,  για να συζη­τή­σει με τους εργαζόμενους.

- Στο Αγρί­νιο, στις 9 μ.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία του Αγρι­νί­ου, στην κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση του ΚΚΕ, θα μιλή­σει η Ελέ­νη Μπέλ­λου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Για τη συγκέ­ντρω­ση δρο­μο­λο­γού­νται λεω­φο­ρεία στις 6.30 μ.μ. από τη Ναύ­πα­κτο (κεντρι­κή πλα­τεία), στις 7 μ.μ. από τη Βόνι­τσα (Κέντρο Υγεί­ας), στις 7 μ.μ. από το Μεσο­λόγ­γι (γρα­φεία ΔΕΗ), στις 7.20 μ.μ. από το Αιτω­λι­κό (στο Σταθ­μό), στις 7.30 μ.μ. από το Λου­τρά­κι, στις 7.45 μ.μ. από την Αμφι­λο­χία (Λιμά­νι).

- Στο Αίγιο, στις 8.30 μ.μ., στην πλα­τεία Λαύ­ρας στο Αίγιο, στην κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση του ΚΚΕ, θα μιλή­σει ο Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, νυν και εκ νέου υπο­ψή­φιος βουλευτής.

- Στην Ικα­ρία, στις 8.30 μ.μ. στο Χρυ­σό­στο­μο και στις 10 μ.μ. στην Πλα­γιά, συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Ν. Σάμου Φανού­ρη Καρού­τσο, μέλος της ΤΕ Ικα­ρί­ας — Φούρ­νων του ΚΚΕ, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ικαρίας.

- Στη Σάμο, στις 8 μ.μ. συγκέ­ντρω­ση στην πλα­τεία Πυθα­γό­ρα στο Βαθύ. Θα χαι­ρε­τί­σουν οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Βασι­λι­κή Βρυ­νιώ­τη και Έρη Ρίτσου (επι­κρα­τεί­ας). Την κεντρι­κή ομι­λία θα κάνει ο Γιώρ­γος Πέρ­ρος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Μεσ­ση­νία, η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή του ΚΚΕ διορ­γα­νώ­νει προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση στην κεντρι­κή πλα­τεία Καλα­μά­τας. Θα μιλή­σει ο Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στην Α’ Αθήνας.

- Στην Κέρ­κυ­ρα, στις 8 μ.μ., προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση του ΚΚΕ στην Ανουν­τσιά­τα με ομι­λη­τή τον Τηλέ­μα­χο Δημου­λά, μέλος του Πολι­τι­κού Γρα­φεί­ου της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρα­βρε­θούν υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του Κόμματος.

- Στα μεταλ­λεία ΜΕΤΕ και της ΛΑΡΚΟ στο Προ­σή­λιο Κοζά­νης θα περιο­δεύ­σει στις 12 το μεση­μέ­ρι, η  Έφη Τσί­γκα, μέλος του Γρα­φεί­ου της Επ Δυτ. Μακε­δο­νί­ας και υπο­ψή­φια βουλευτής.

- Στα χωριά Βατε­ρό, Ξηρο­λί­μνη και Σκή­τη Κοζά­νης θα περιο­δεύ­σει στις 7 μ.μ. η Χαρού­λα Λαμπα­δά, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής του ΚΚΕ.

- Στη Θάσο το πρωί συνά­ντη­ση με τους εργά­τες αρχαιο­λο­γί­ας, περιο­δεία στα λατο­μεία και σχι­στή­ρια του νησιού και στους εργα­ζό­με­νους του Δήμου και το από­γευ­μα περιο­δεία στη σκά­λα πρι­νου, στο Ραχώ­νι και Σωτήρως.

- Στην Παρα­μυ­θιά, στις 9.15 μ.μ, στην αυλή του Ξενο­δο­χεί­ου «Θέα­σις» θα μιλή­σουν οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Θεσπρω­τί­ας Σωτή­ρης Γκί­κας και Νίκος Μπρέ­στας.

Κεντρικές συγκεντρώσεις

Τετάρτη 3 Ιούλη

- Στη Λέσβο, στις 9 μ.μ., η Αλέ­κα Παπα­ρή­γα, μέλος της ΚΕ και επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας του ΚΚΕ, θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στο Μαντα­μά­δο (στην κεντρι­κή πλα­τεία). Θα χαι­ρε­τί­σει ο Θέμης Κλιο­μι­διώ­της, υπ. βου­λευ­τής Λέσβου.

- Στα Τρί­κα­λα, στις 8:30 μ.μ. Στην πλαυ­εία Εθνι­κής Αντί­στα­σης στην κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση θα  μιλή­σει ο Κώστας Αβρα­μό­που­λος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα απευ­θύ­νει χαι­ρε­τι­σμό ο Αχιλ­λέ­ας Κανταρ­τζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Τρικάλων.

- Στο Αργο­στό­λι, στις 9 μ.μ. στην πλα­τεία Βαλ­λιά­νου στο Αργο­στό­λι, στην κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση του ΚΚΕ, θα μιλή­σει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φια βουλευτής.

- Στην Ικα­ρία, στις 8 μ.μ., στο Για­λι­σκά­ρι και στις 9.30 μ.μ. στον Αρμε­νι­στή συγκε­ντρώ­σεις με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Ν. Σάμου, Φανού­ρη Καρού­τσο, μέλος της ΤΕ Ικα­ρί­ας — Φούρ­νων του ΚΚΕ, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ικαρίας.

- Στην Κοζά­νη, στις 8 μ.μ., η κεντρι­κή πολι­τι­κή συγκέ­ντρω­ση στην κεντρι­κή πλα­τεία με  ομι­λη­τή τον Δημή­τρη Αρβα­νι­τά­κη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαι­ρε­τί­σουν υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Κοζά­νης του ΚΚΕ.

- Στην Κοζά­νη, τη «ΔΙΑΔΥΜΑ» θα επι­σκε­φθεί στις 10 π.μ. η Τίνα Κου­ζιά­κη μέλος του Γρα­φεί­ου της Επ Δυτ. Μακε­δο­νί­ας και υπο­ψή­φια βου­λευ­τής του ΚΚΕ.

- Στα Γρε­βε­νά, στις 9 μ.μ., η κεντρι­κή πολι­τι­κή συγκέ­ντρω­ση στο «Καστρά­κι», με ομι­λη­τή τον Γιάν­νη Κουρ­μού­λη, στέ­λε­χος του Κόμ­μα­τος και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Γρε­βε­νών. Θα χαι­ρε­τή­σουν οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Γρε­βε­νών Γιάν­νης Κλει­σιά­ρης και Κατε­ρί­να Γκου­τζι­κώ­στα. Θα ακο­λου­θή­σει συναυ­λία με τον Μάκη Σεβίλογλου.

- Στη Σάμο ο Γιώρ­γος Πέρ­ρος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Σάμου, θα περιο­δεύ­σει στα Κοντακέικα.

- Στη Θάσο στις 8.30 μ.μ. συγκέ­ντρω­ση στα Καλύ­βια Λιμε­να­ρί­ων με ομι­λή­τρια την Χρι­στο­δου­λεα Αλε­ξάν­δρα υπο­ψή­φια βου­λευ­τή με το ΚΚΕ

Πέμπτη 4 Ιούλη

- Στη Λέσβο, στις 12 το μεση­μέ­ρι, η Αλέ­κα Παπα­ρή­γα, μέλος της ΚΕ και επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας του ΚΚΕ, θα συνα­ντη­θεί με σωμα­τεία και φορείς της Λέσβου στο ξενο­δο­χείο «ΟΡΦΕΑΣ», (περιο­χή Κιό­σκι), ενώ στις 7.30 το βρά­δυ θα μιλή­σει στην Αγιά­σο (στην πλα­τεία αγοράς).

- Στην Ικα­ρία, στις 9 μ.μ., στον Εύδη­λο, συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Ν. Σάμου Φανού­ρη Καρού­τσο, μέλος της ΤΕ Ικα­ρί­ας — Φούρ­νων του ΚΚΕ, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ικαρίας.

- Στη Σάμο ο Γιώρ­γος Πέρ­ρος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Σάμου, θα περιο­δεύ­σει σε Μαυ­ρα­τζαί­ους και Χώρα.

- Στο Ηρά­κλειο, στις 8 μ.μ., στην πλ. Ατσα­λέ­νιου συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον Μάκη Παπα­δό­που­λο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή επικρατείας.

- Στη Θάσο το πρωί περιο­δεία στο Λιμέ­να και στις 8:30 μμ συγκέ­ντρω­ση στη Πανα­γία με ομι­λή­τρια την Χρι­στο­δου­λεα Αλε­ξάν­δρα υπο­ψή­φια βου­λευ­τή με το ΚΚΕ

Παρασκευή 5 Ιούλη

- Στη Λέσβο, στις 10 π.μ. συνέ­ντευ­ξη Τύπου στο ξενο­δο­χείο «ΟΡΦΕΑΣ», θα δώσει η Αλέ­κα Παπα­ρή­γα, μέλος της ΚΕ και επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας του ΚΚΕ, ενώ στις 7 το βρά­δυ θα συμ­με­τά­σχει και θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση γυναι­κών στην αίθου­σα εκθέ­σε­ων του Επι­με­λη­τη­ρί­ου Λέσβου.

- Στην Ικα­ρία, στις 9 μ.μ., στον Άγιο Πολύ­καρ­πο, συγκέ­ντρω­ση με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Ν. Σάμου Φανού­ρη Καρού­τσο, μέλος της ΤΕ Ικα­ρί­ας — Φούρ­νων του ΚΚΕ, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Ικαρίας.

- Στη Σάμο ο Γιώρ­γος Πέρ­ρος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Ν. Σάμου, θα περιο­δεύ­σει σε Αγί­ους Θεο­δώ­ρους και Κοντέικα.

- Στη Θάσο στις 8.30 μμ συγκέ­ντρω­ση στη Καλ­λι­ρά­χη με ομι­λή­τρια την Χρι­στο­δου­λέα Αλε­ξάν­δρα υπο­ψή­φια βου­λευ­τή με το ΚΚΕ.

ΚΚΕ Η δύναμη σου την επόμενη μέρα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο