Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πού θα πάμε, τι θα δούμε, τι θ’ ακούσουμε την Τετάρτη 6 Ιουνίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στην ταρά­τσα του Φοίβου

«Χαμη­λή πτή­ση στην ταρά­τσα» ‑αφιέ­ρω­μα στον Λου­κια­νό Κηλαη­δό­νη με τους Αφρο­δί­τη Μάνου, Μαρία Κηλαη­δό­νη.  Το επι­τυ­χη­μέ­νο πεί­ρα­μα του τρα­γου­δο­ποιού Φοί­βου Δελη­βο­ριά να δημιουρ­γή­σει ένα παλιό ανα­ψυ­κτή­ριο κάτω απ’ την Ακρό­πο­λη συνε­χί­ζε­ται δεύ­τε­ρο καλο­καί­ρι με σύγ­χρο­νο πολυ­θέ­α­μα με την παλιά συντα­γή, με μάγους, μπουρ­λέσκ, κωμι­κούς, ντι­ζέζ, δια­γω­νι­σμούς και εκλε­κτούς καλε­σμέ­νους από το χώρο του θεά­τρου, του τρα­γου­διού και του stand-up comedy. Ιερά Οδός 13–15, Γκά­ζι. Τηλ.21 0342 8272 Εισι­τή­ρια από 30 ευρώ έως 15 ευρώ. Ώρα 21.00 .

Latin Party στο Φεστι­βάλ Αθηνών

Mάμπο, τσα τσα, μπο­λε­ρό, ρού­μπα σάμπα μαζί με τη σπου­δαία μεξι­κα­νή ερμη­νεύ­τρια Μάρ­θα Μολε­ρε­όν, την ανερ­χό­με­νη Μαρί­ζα Ρίζου και τους Apurimac σ’ ένα μου­σι­κό ταξί­δι με παρα­δο­σια­κά όργα­να από την Κού­βα κι από κει στην Κολομ­βία και την Αργε­ντι­νή. Στον Κήπο της Πει­ραιώς 260, Ταύ­ρος. Εισι­τή­ρια από 13 ευρώ έως 5 ευρώ. Ώρα 22.00.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Μόνο ζωγρα­φι­κή»

Την ατο­μι­κή έκθε­ση του Αντώ­νη Βάθη «Μόνο ζωγρα­φι­κή» παρου­σιά­ζουν οι εκδό­σεις Ροδα­κιό στην αίθου­σα τέχνης Φωτα­γω­γός. Κολο­κο­τρώ­νη 59Β,
στοά Κουρτάκη

«Κλί­μα­κες»

Η Ρένα Παπα­σπύ­ρου παρου­σιά­ζει την έκθε­ση «Κλί­μα­κες» στο Σπί­τι της Κύπρου, έναν προ­σω­πι­κό στο­χα­σμό σε ένα βασι­κό στοι­χείο της καθη­με­ρι­νό­τη­τας, σε επι­μέ­λεια Χρι­στό­φο­ρου Μαρί­νου. Από τις 10 π.μ.
Ξενο­φώ­ντος 2Α

Εκθε­ση ζωγραφικής 

Εκθε­ση ζωγρα­φι­κής των Ουρα­νί­ας Βολο­νά­κη και Εύας Μελά, γκα­λε­ρί Χρυ­σό­θε­μις, Καλο­γρέ­ζης 14 Χαλάν­δρι.

Ελέ­νη Πίτα­ρη-Maioletti έκθε­ση «Ζωγρα­φι­κή»

Στη ζωγρα­φι­κή της Ελέ­νης Πίτα­ρη Maioletti η Ελλά­δα έχει την ακτι­νο­βο­λία του Βυζα­ντί­ου, δίχως να μοι­ρά­ζε­ται ούτε μια σπι­θα­μή φωτός με την πέτρα της δωρι­κό­τη­τας και την εκκε­ντρι­κό­τη­τα του κοριν­θια­κού: εδώ το χρώ­μα ξεπη­δά ‑λόγω παρά­δο­σης και μοντέρ­νας συμ­βί­ω­σης- από τη χαρι­σμα­τι­κή ευφυ­ΐα των μικρών και μεγά­λων δασκά­λων των εικό­νων. Ιτα­λι­κό Μορ­φω­τι­κό Ινστι­τού­το Αθη­νών, Πατη­σί­ων 47. Ώρα εγκαι­νί­ων 19.00. Είσο­δος ελεύθερη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο