Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προκαλεί το λαό η Ντ. Μπακογιάννη: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα»

Την.… από­λυ­τη βεβαιό­τη­τα της ότι θα κάνει Πάσχα στην Κρή­τη εξέ­φρα­σε η βου­λευ­τής και πρώ­ην υπουρ­γός της ΝΔ Ντό­ρα Μπα­κο­γιάν­νη, μιλώ­ντας το πρωϊ σε τηλε­ο­πτι­κή εκπομπή.

Σε συνέ­ντευ­ξη της στην εκπο­μπή του — γνω­στού και μη εξαι­ρε­τέ­ου — Δ. Οικο­νό­μου στον ΣΚΑΪ, απα­ντώ­ντας σε σχε­τι­κή ερώ­τη­ση, απά­ντη­σε ότι «εμέ­να δεν θα με κρα­τή­σει κανέ­νας να μην πάω στην Κρή­τη, σας το λέω ξεκάθαρα».

Ξέρει άρα­γε κάτι η βου­λευ­τής της ΝΔ και αδελ­φή του πρω­θυ­πουρ­γού που ο λαός το αγνο­εί; Μήπως της ξέφυ­γε; Ήταν (άλλη) μια προ­κλη­τι­κή επί­δει­ξη εξου­σί­ας από την κυβέρνηση;

Η προ­κλη­τι­κή φρά­ση της Ντ. Μπα­κο­γιάν­νη προ­κά­λε­σε εύλο­γες αντι­δρά­σεις στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης και όχι μόνο.

Η ίδια προ­σπά­θη­σε αργό­τε­ρα να δια­σκε­δά­σει τις εντυ­πώ­σεις, με ανάρ­τη­σή της στο Twitter, ανα­φέ­ρο­ντας: «Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρό­πο… κατα­πλη­κτι­κό, σας παρα­θέ­τω ολό­κλη­ρη την δήλω­ση μου. Μίλη­σα για την ανά­γκη όλων μας. Σε κάθε περί­πτω­ση, είναι αυτο­νό­η­το ότι οι λοι­μω­ξιο­λό­γοι έχουν τον πρώ­το λόγο».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο