Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προς τρολ και φασιστοειδή που σχολιάζουν στην σελίδα του «Ατέχνως» στο Facebook

Τους τελευ­ταί­ους μήνες η σελί­δα του «Ατέ­χνως» στο Facebook έχει απο­τε­λέ­σει στό­χο πλη­θώ­ρας «τρολ» του δια­δι­κτύ­ου τα οποία έχουν κάνει την εμφά­νι­ση τους στα σχό­λια των αναρ­τή­σε­ων. Με συνή­θως ψεύ­τι­κα προ­φίλ, ώστε να κρύ­βουν την ταυ­τό­τη­τα τους, μια σει­ρά φασι­στοει­δή, έμμι­σθα η μη, λει­τουρ­γώ­ντας σαν δια­δι­κτυα­κό χαφιε­δό­τσουρ­μο εκμε­ταλ­λεύ­ο­νται την πολι­τι­κή ανοι­χτών σχο­λί­ων του «Ατέ­χνως» προ­κει­μέ­νου να χύσουν αντι­κομ­μου­νι­στι­κό δηλη­τή­ριο, να συκο­φα­ντή­σουν, να κάνουν χυδαί­ες επι­θέ­σεις στο ΚΚΕ και τους κομ­μου­νι­στές, να αφή­σουν κάθε λογής βρωμιά.

Από το ξεκί­νη­μα της παρου­σί­ας του στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης και ειδι­κό­τε­ρα στο Facebook το «Ατέ­χνως» ουδέ­πο­τε μπή­κε στην λογι­κή της λογο­κρι­σί­ας των σχο­λί­ων. Οι αναρ­τή­σεις ήταν και παρα­μέ­νουν ανοι­χτές για όλους. Δεν φοβη­θή­κα­με και δεν φοβό­μα­στε κανέ­ναν. Τα σχό­λια ήταν και παρα­μέ­νει ένας χώρος όπου ο καθέ­νας – είτε με ψεύ­τι­κο, είτε με αλη­θι­νό προ­φίλ – αυτο­α­πο­κα­λύ­πτε­ται. Τα φασι­στοει­δή, οι αντι­κομ­μου­νι­στές, οι χρή­σι­μοι ηλί­θιοι του συστή­μα­τος «ξεγυ­μνώ­νο­νται» μόνοι τους, δεί­χνο­ντας το πραγ­μα­τι­κό τους ποιόν.

Μαζί με τους πατε­ντα­ρι­σμέ­νους φασί­στες, τα χρυ­σαυ­γι­τοει­δή, τα Nεο­δη­μο­κρα­τι­κά και Συρι­ζέϊ­κα τρολ, εμφα­νί­στη­καν και μια χού­φτα ανώ­νυ­μοι προ­βο­κά­το­ρες οι οποί­οι, παρι­στά­νο­ντας τους κομ­μου­νι­στές, θέλη­σαν να ανα­λά­βουν ρόλο «σερί­φη» στα σχό­λια των αναρ­τή­σε­ων του «Ατέ­χνως». Κρυ­πτό­με­νοι πίσω από την ανω­νυ­μία τους, απαί­τη­σαν μάλι­στα με τρό­πο θρα­σύ­τα­το, αγε­νή και προ­κλη­τι­κό από το «Ατέ­χνως» να σβή­νει σχό­λια, να ασκή­σει δηλα­δή λογο­κρι­σία επει­δή… έτσι θέλουν.

Τα ίδια αυτά ανώ­νυ­μα τρολ του δια­δι­κτύ­ου, που παρι­στά­νουν τους κομ­μου­νι­στές και επι­χει­ρούν (οι ανό­η­τοι) να μοι­ρά­σουν «κομ­μα­τι­κά δια­πι­στευ­τή­ρια», προ­χώ­ρη­σαν μάλι­στα σε καλέ­σμα­τα προς χρή­στες του Facebook να… μην δια­βά­ζουν το «Ατέ­χνως»! Εύλο­γα ανα­ρω­τιέ­ται κάποιος: Ποιός ωφει­λεί­ται από μια τέτοια επί­θε­ση στο «Ατέ­χνως»; Ποιόν συμ­φέ­ρει να χτυ­πη­θεί η ανα­γνω­σι­μό­τη­τα του «Ατέ­χνως» που εδώ και έξι χρό­νια απο­τε­λεί την συνε­πή, έγκυ­ρη και έγκρι­τη «φωνή» της κομ­μου­νι­στι­κής Αρι­στε­ράς και του αντι-ιμπε­ρια­λι­στι­κού κινή­μα­τος στο διαδίκτυο;

Σε όλους όσους εκμε­ταλ­λεύ­ο­νται τον χώρο των σχο­λί­ων προ­κει­μέ­νου να στά­ξουν αντι­κομ­μου­νι­στι­κή χολή, να δυσφη­μί­σουν τον σοσια­λι­σμό-κομ­μου­νι­σμό, να υβρί­σουν και να συκο­φα­ντί­σουν το ΚΚΕ, να επι­τε­θούν στο «Ατέ­χνως» και τους συντά­κτες του, τους λέμε ένα πράγμα:

Ματαιο­πο­νούν! Σε τού­τα ‘δω τα μάρ­μα­ρα κακιά σκου­ριά δεν πιάνει.

Το ίδιο μήνυ­μα έχει απο­δέ­κτες και τους ανώ­νυ­μους προ­βο­κά­το­ρες που, πίσω απ’ την προ­βιά του «κομ­μου­νι­στή» και την οθό­νη του υπο­λο­γι­στή τους, βρί­ζουν, χυδαιο­λο­γούν, απει­λούν, συκο­φα­ντούν, συμπε­ρι­φε­ρό­με­νοι σαν χρυ­σαυ­γί­τι­κο χαφιεδότσουρμο.

Οι προβοκάτσιες τους δεν θα περάσουν.

βρείτε μας στο FaceBook

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο