Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση της 14χρονης από δομή της Νέας Σμύρνης

Προ­φυ­λα­κι­στέ­οι κρί­θη­καν μετά τις απο­λο­γί­ες τους, οι δύο από τους τρεις κατη­γο­ρού­με­νους για την υπό­θε­ση σεξουα­λι­κής κακο­ποί­η­σης και εκμε­τάλ­λευ­σης 14χρονης μαθή­τριας από δομή φιλο­ξε­νί­ας στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από πολύ­ω­ρη δια­δι­κα­σία που ξεκί­νη­σε το μεση­μέ­ρι, η ανα­κρί­τρια και ο εισαγ­γε­λέ­ας συμ­φώ­νη­σαν ότι ο 29χρονος αλλο­δα­πός που φέρε­ται να έχει πρω­τα­γω­νι­στι­κό ρόλο στην απο­τρό­παια υπό­θε­ση, καθώς και ο 25χρονος συγκα­τη­γο­ρού­με­νος του, πρώ­ην τρό­φι­μος σε δομή της ΜΚΟ Κιβω­τός του Κόσμου, πρέ­πει να οδη­γη­θούν στην φυλα­κή για τις κατη­γο­ρί­ες της μαστρο­πεί­ας και παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας που τους αποδίδονται.

Αντί­θε­τα, για τον 24χρονο, τρί­το κατη­γο­ρού­με­νο για τα ίδια αδι­κή­μα­τα, κρί­θη­κε ότι πρέ­πει να αφε­θεί ελεύ­θε­ρος χωρίς την επι­βο­λή κανε­νός όρου. Για τον 24χρονο, ο οποί­ος ισχυ­ρί­ζε­ται πως δεν βρέ­θη­κε ποτέ σε συνά­ντη­ση με το παι­δί, φαί­νε­ται η ίδια η 14χρονη σε κατά­θε­ση της να τον έχει βγά­λει εκτός εγκλη­μα­τι­κής συμπεριφοράς.

Στην υπό­θε­ση εμπλέ­κε­ται και τέταρ­τος κατη­γο­ρού­με­νος, ο οποί­ος παρα­μέ­νει ασύλ­λη­πτος και του απο­δί­δε­ται η κατη­γο­ρία των γενε­τή­σιων πρά­ξε­ων με ανήλικο.

Οι δύο προ­φυ­λα­κι­στέ­οι κατη­γο­ρού­με­νοι αρνή­θη­καν στις απο­λο­γί­ες τους όσα τους απο­δί­δο­νται στο κατη­γο­ρη­τή­ριο, και φέρο­νται να υπο­στη­ρί­ζουν πως δεν είχαν σεξουα­λι­κή επα­φή με την μαθήτρια.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο