Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προφυλακίστηκε και τρίτο άτομο για την επίθεση στον αστυνομικό στη Ν. Σμύρνη

Τρί­τη προ­φυ­λά­κι­ση απο­φά­σι­σαν οι δικα­στι­κές αρχές για την επί­θε­ση σε βάρος του αστυ­νο­μι­κού στη Ν. Σμύρ­νη. Πρό­κει­ται για έναν 22χρονο που κρί­θη­κε προ­φυ­λα­κι­στέ­ος μετά την απο­λο­γία του στην ανακρίτρια.

Το πορ­το­φό­λι του νεα­ρού φέρε­ται να βρέ­θη­κε κοντά στο σημείο που χτυ­πή­θη­κε ο αστυ­νο­μι­κός. Η σύλ­λη­ψη του 22χρονου έγι­νε όταν πήγε στο αστυ­νο­μι­κό τμή­μα να δηλώ­σει την απώ­λεια του πορ­το­φο­λιού του. Ο ίδιος αρνεί­ται ότι έχει σχέ­ση με τον ξυλο­δαρ­μό του αστυνομικού.

Χθες, οδη­γή­θη­κε στη φυλα­κή ο 30χρονος που κατη­γο­ρεί­ται ότι είναι αυτός που έρι­ξε τον αστυ­νο­μι­κό από την μηχα­νή, καθώς και ένας 23χρονος. Ο 30χρονος αρνεί­ται ότι ήταν στη Ν. Σμύρ­νη εκεί­νο το βρά­δυ, απο­δί­δο­ντας την εμπλο­κή του σε «κατα­φα­νώς ψευ­δή» κατά­θε­ση του κου­νιά­δου του.

Σήμε­ρα απο­λο­γή­θη­καν άλλοι δύο συλ­λη­φθέ­ντες, οι οποί­οι αφέ­θη­καν ελεύ­θε­ροι με περιο­ρι­στι­κούς όρους. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως χθες αφέ­θη­κε ελεύ­θε­ρος με την επι­βο­λή περιο­ρι­στι­κών όρων, μετά την απο­λο­γία του, ένας 22χρονος. Αν και σε βάρος του είχε ασκη­θεί ποι­νι­κή δίω­ξη για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας, στην ανά­κρι­ση κλή­θη­κε να απο­λο­γη­θεί για τα υπό­λοι­πα κακουρ­γή­μα­τα που περι­λαμ­βά­νει η δικο­γρα­φία σε βάρος του (αφο­ρούν σε εκρη­κτι­κά), καθώς δεν προ­έ­κυ­ψε εμπλο­κή του στην επί­θε­ση ενα­ντί­ον του αστυνομικού.

Πηγή: 902.gr

Ειρη­ναί­ος Μαρά­κης: «Όλα είναι όπλα»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο