Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προφυλακιστέος ένας από τους δύο κατηγορούμενους για την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη

Στη φυλα­κή οδη­γεί­ται ο 23χρόνος για το αδί­κη­μα, της από­πει­ρας ανθρω­πο­κτο­νί­ας σε βάρος του αστυ­νο­μι­κού μετά την απο­λο­γία του στην 14η ανακρίτρια.

Μαζί του απο­λο­γή­θη­κε και ο 22χρονος συγκα­τη­γο­ρού­με­νος του με τον οποίο είχαν συλ­λη­φθεί την Τετάρ­τη το βρά­δυ ο οποί­ος αφέ­θη­κε ελεύ­θε­ρος με την επι­βο­λή περιο­ρι­στι­κών όρων. Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκη­θεί ποι­νι­κή δίω­ξη για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας, τελι­κώς στην ανά­κρι­ση κλή­θη­κε να απο­λο­γη­θεί για τα υπό­λοι­πα κακουρ­γή­μα­τα που περι­λαμ­βά­νει η δικο­γρα­φία σε βάρος του και αφο­ρούν σε εκρη­κτι­κά, καθώς δεν προ­έ­κυ­ψε εμπλο­κή του στην άγρια επί­θε­ση ενα­ντί­ον του αστυ­νο­μι­κού. Σε βάρος του 22χρονου επι­βλή­θη­καν οι περιο­ρι­στι­κοί όροι της εμφά­νι­σης ανά τακτά δια­στή­μα­τα σε Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα, απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα και χρη­μα­τι­κής εγγύ­η­σης 1.000 ευρώ.

Όπως δήλω­σε η συνή­γο­ρος του, Άννυ Παπα­ρού­σου, τα τηλέ­φω­να των δυο νεα­ρών παρα­κο­λου­θού­νταν από τον περα­σμέ­νο Ιανουά­ριο με εισαγ­γε­λι­κή διά­τα­ξη για λόγους δημό­σιας ασφά­λειας, όπως είπε και βάσει αυτού του υλι­κού σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία σε βάρος τους. Σύμ­φω­να με τη συνή­γο­ρο, οι συνο­μι­λί­ες αυτές μέχρι και σήμε­ρα δεν έχουν εισα­χθεί στην δικογραφία.

Στο μετα­ξύ συνε­χί­ζο­νται οι απο­λο­γί­ες ενώ­πιον της 13ης Ανα­κρί­τριας των επτά κατη­γο­ρου­μέ­νων που συνε­λή­φθη­σαν τη νύχτα των επει­σο­δί­ων στη Νέα Σμύρ­νη μετα­ξύ των οποί­ων και ο 30χρονος που φέρε­ται να έρι­ξε τον αστυ­νο­μι­κό από το μηχα­νά­κι, ενώ ήδη έχουν εξε­τα­στεί μάρ­τυ­ρες που πρό­τει­νε ο 30χρονος.

Πηγή: ΑΠΕ

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο