Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος προπονητής, μετά την απολογία του για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Τον δρό­μο για την φυλα­κή πήρε ο 38χρονος προ­πο­νη­τής μετά την πολύ­ω­ρη απο­λο­γία του για βια­σμό ανή­λι­κης αθλή­τριας ιστιοπλοΐας.

Τέσ­σε­ρις ώρες μετά την απο­λο­γία που έδω­σε ο κατη­γο­ρού­με­νος, ανα­κρί­τρια και εισαγ­γε­λέ­ας έκρι­ναν πως ο 38χρονος πρέ­πει να προ­φυ­λα­κι­στεί για την υπό­θε­ση που κατήγ­γει­λε το 20χρονο, σήμε­ρα, θύμα.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο 38χρονος, που παρέ­δω­σε και γρα­πτώς τις θέσεις του, επα­νέ­λα­βε και ενώ­πιον της δικα­στι­κής λει­τουρ­γού όσα είχε ισχυ­ρι­στεί σε δημό­σιες δηλώ­σεις του, επι­μέ­νο­ντας πως αρνεί­ται τον βια­σμό και ανα­φέ­ρο­ντας πως είχε ερω­τι­κή σχέ­ση με την ανή­λι­κη, όχι όταν εκεί­νη ήταν 11 χρο­νών αλλά αργό­τε­ρα, ενώ τονί­ζει πως «υπήρ­χε συναί­νε­ση» για όσα έγι­ναν σε βάρος της ανήλικης.

Ο 38χρονος φέρε­ται να είπε απο­λο­γού­με­νος, πως εξα­κο­λου­θεί να αγα­πά την αθλήτρια:

«Την αγα­πάω ακό­μα. Ξέρω ότι θα τιμω­ρη­θώ, πρέ­πει να τιμω­ρη­θώ για αυτό που έγι­νε. Να κάνει λίγο υπο­μο­νή, όταν βγω από τη φυλα­κή θα την παντρευ­τώ» είπε σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ενώ απο­δε­χό­με­νος την ποι­νι­κή μετα­χεί­ρι­ση που θα αντι­με­τώ­πι­ζε με το τέλος της δια­δι­κα­σί­ας απο­λο­γί­ας, φέρε­ται να είπε: «Να με στεί­λε­τε στη φυλα­κή, όμως να ξέρε­τε πως όταν κάνα­με σχέ­ση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπλη­ρώ­σει τα 13 της χρόνια».

Σκέ­ψεις γυναι­κών, της Μαρί­ας Παπαϊωαννίδου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο