Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

«Δεν έχου­με καμία σχέ­ση με αυτά, δεν βάζου­με στα σπί­τια μας ούτε ανή­λι­κα αγό­ρια, ούτε ανή­λι­κα κορί­τσια» σημειώ­νει με δηλώ­σεις της στο thesstoday.gr η Έλλη Κανελ­λο­πού­λου, πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Εκδι­δό­με­νων Προ­σώ­πων Ελλά­δος (ΣΕΠΕ), απα­ντώ­ντας ουσια­στι­κά στα όσα είπε σήμε­ρα το πρωί η πρό­ε­δρος των Εκδι­δό­με­νων Γυναι­κών Κων. Καρατζιώτη.

Όλα ξεκί­νη­σαν όταν η κ. Καρα­τζιώ­τη παρου­σιά­στη­κε σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι στα δικα­στή­ρια Ευελ­πί­δων για να κατα­θέ­σει βίντεο στα οποία ‑όπως ανα­φέ­ρει- φαί­νε­ται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη μέσα σε οίκους ανο­χής, ενώ σύμ­φω­να με την ίδια δεν ήταν το πρώ­το ανή­λι­κο κορί­τσι που έφερ­νε ο μαστροπός.

Από την άλλη πλευ­ρά το Σωμα­τείο Εκδι­δό­με­νων Προ­σώ­πων Ελλά­δος δια­χω­ρί­ζει κάθε­τα τη θέση του, τονί­ζο­ντας μέσω της προ­έ­δρου του, Έλλη Κανελ­λο­πού­λου ότι «αν είναι ποτέ δυνα­τόν. Δεν έχου­με καμία σχέ­ση με αυτά, στους οίκους ανο­χής εργά­ζο­νται απο­κλει­στι­κά ενή­λι­κοι άνθρω­ποι. Αν κάποιοι ‑πόσο μάλ­λον η κα Καραν­τζιώ­τη- γνω­ρί­ζουν για τέτοια σοβα­ρά παρα­πτώ­μα­τα που έχουν να κάνουν με παι­διά, να πάνε να τα παρα­θέ­σουν στην αστυ­νο­μία. Όσοι εμπλέ­κο­νται με βια­σμούς, να πάνε στα τάρταρα».

«Εγώ είμαι εκπρό­σω­πος του Σωμα­τεί­ου από το 1999 και η συγκε­κρι­μέ­νη (η κα. Καρα­τζιώ­τη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρε­πε να συν­δέ­σει τους οίκους ανο­χής που δου­λεύ­ουν νόμι­μα με μια τόσο σοβα­ρή καταγ­γε­λία που σχε­τί­ζε­ται με βια­σμό ανη­λί­κου. Είναι άλλο ο βια­σμός, άλλο η συνεύ­ρε­ση ενη­λί­κων με συναί­νε­ση», επε­σή­μα­νε η κ. Κανελλοπούλου.

Σημειώ­νε­ται ότι η Ντί­να Καρα­τζιώ­τη σε ερώ­τη­ση για το πώς άφη­νε να εκτυ­λίσ­σο­νται αυτές οι απο­τρό­παιες κατα­στά­σεις στην επι­χεί­ρη­ση που δια­τη­ρεί, απά­ντη­σε ότι συνέ­βαι­νε όταν εκεί­νη που απουσίαζε.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από thesstoday.gr

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο