Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πως να φορέσω γυναικείες μπλούζες με διαφορετικά στυλ; Δείτε 3 από τις ιδέες μας

Θα βρεί­τε τερά­στια γκά­μα από γυναι­κειεσ μπλου­ζεσ την αγο­ρά. Η επι­λο­γή μόνο εύκο­λη υπό­θε­ση δεν είναι, αφού υπάρ­χουν αρκε­τά δια­φο­ρε­τι­κά υλι­κά, χρώ­μα­τα και σχέ­δια, αλλά και κοψί­μα­τα ή στυλ. Το κρι­τή­ριό σας πρέ­πει να είναι το προ­σω­πι­κό σας ντύ­σι­μο και πως έχε­τε σκο­πό να εντά­ξε­τε τη νέα σας μπλού­ζα σε αυτό.

Δοκιμάστε oversized γυναικειεσ μπλουζεσ για άνεση και στυλ

Η τάση των oversized γυναι­κεί­ων μπλου­ζών ξεκί­νη­σε πιθα­νό­τα­τα από τις γυναί­κες εκεί­νες που φορού­σαν τα ρού­χα των συντρό­φων τους. Οι μπλού­ζες είναι ομο­λο­γου­μέ­νως ένα από τα πιο άνε­τα ρού­χα που μπο­ρεί να φορέ­σει κανείς, μετά ίσως από τα φού­τερ. Αν απο­φα­σί­σε­τε να υιο­θε­τή­σε­τε ένα oversized στυλ στην μπλού­ζα σας, έχε­τε τη δυνα­τό­τη­τα να είστε ακό­μα πιο χαλα­ρή, ενώ πρό­κει­ται για ένα ρού­χο που σας ζεσταί­νει απί­στευ­τα χάρη στη θερ­μό­τη­τα που συγκε­ντρώ­νε­ται εντός του. Οι περισ­σό­τε­ρες γυναί­κες επι­λέ­γουν να συνο­δεύ­σουν oversized γυναι­κειεσ μπλου­ζεσ με κάποιο τζιν ή υφα­σμά­τι­νο παντε­λό­νι, όμως υπάρ­χουν και αρκε­τές επι­πλέ­ον επι­λο­γές. Μπο­ρεί­τε να τις δοκι­μά­σε­τε με κάποια φού­στα, σε ένα στυλ που θα είναι αρκε­τά άνε­το για εσάς, αλλά και κάτι περισ­σό­τε­ρο από casual, με τη γυναι­κεία μπλού­ζα που άλλο­τε οι γυναί­κες φορού­σαν μόνο στο σπί­τι τους, πλέ­ον να τις συνο­δεύ­ει χωρίς πρό­βλη­μα σε μία βόλ­τα για ψώνια ή για καφέ, αφή­νο­ντας στην άκρη φορέ­μα­τα, φού­στες και άλλα πιο απαι­τη­τι­κά ενδύματα.

Απλή μονόχρωμη μπλούζα με παντελόνι για την καθημερινότητα

Οι μονό­χρω­μες γυναι­κειεσ μπλου­ζες είναι μία στα­θε­ρή αξία που ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα. Πρό­κει­ται για ένα ρού­χο που μπο­ρεί­τε να φορέ­σε­τε σε πλη­θώ­ρα περι­στά­σε­ων. Μπο­ρεί­τε να βρεί­τε τερά­στια γκά­μα χρω­μά­των και είναι καλό να έχε­τε μεγά­λη ποι­κι­λία στη ντου­λά­πα σας, ώστε να μπο­ρεί­τε να τις συνο­δεύ­σε­τε με κάθε ρού­χο της γκαρ­ντα­ρό­μπας σας. Μία απλή κόκ­κι­νη μπλού­ζα μπο­ρεί να μην ακού­γε­ται εντυ­πω­σια­κή, όμως με ένα δερ­μά­τι­νο παντε­λό­νι κι ένα κομ­ψό μαύ­ρο σακά­κι μπο­ρεί να τρα­βή­ξει τα βλέμ­μα­τα πάνω της και να εντυ­πω­σιά­σει. Οι απλές γυναι­κειες μπλου­ζεσ μπο­ρούν να φορε­θούν ανά πάσα στιγ­μή, είτε βρί­σκε­στε στο σπί­τι σας και θέλε­τε ένα άνε­το καθη­με­ρι­νό ρού­χο, ή ακό­μα και στην εργα­σί­ας σας ή σε κάποια έξο­δο. Αν θέλε­τε κάτι πιο εξε­ζη­τη­μέ­νο, υπάρ­χουν βεβαί­ως αρκε­τές επι­λο­γές για να κινη­θεί­τε σε γυναι­κεί­ες μπλού­ζες με στρα­σά­κια και άλλα επι­πλέ­ον στοι­χεία που κάνουν τις μπλού­ζες πιο ιδιαί­τε­ρες. Σε αυτή την περί­πτω­ση, καλό είναι να είστε προ­σε­κτι­κές με τα αξε­σουάρ που θα τις συνοδεύσετε.

Γυναι­κεία ντυ­σί­μα­τα για την καθη­με­ρι­νό­τη­τα — Πως να φορέ­σε­τε κοντο­μά­νι­κα μπλου­ζά­κια γυναι­κεία με άλλα ρούχα

Κροπ τοπ μπλούζες για σέξι εμφανίσεις

Οι γυναι­κείς μπλού­ζες κροπ τοπ είναι ένα από τα πιο απλά και συνά­μα πιο σέξι ρού­χα που μπο­ρεί να φορέ­σει μία γυναί­κα στην καθη­με­ρι­νό­τη­τά της. Είναι ένα ρού­χο που μπο­ρεί να τονί­σει τη σιλου­έ­τα σας, ειδι­κά αν έχε­τε λεπτή μέση, χωρίς να είναι προ­κλη­τι­κό. Ται­ριά­ζει σε αρκε­τές περι­στά­σεις, όχι τόσο στις επί­ση­μες, και απευ­θύ­νε­ται κυρί­ως στις νεα­ρό­τε­ρες ηλι­κί­ες. Όπως και να έχει, το περι­θώ­ριο για συν­δυα­σμούς είναι πολύ αξιό­λο­γο, αφού μπο­ρεί­τε να τη δοκι­μά­σε­τε με ένα απλό μαύ­ρο ή μπλε παντε­λό­νι. Μην διστά­σε­τε να δοκι­μά­σε­τε έντο­να χρώ­μα­τα, όπως το κίτρι­νο και το γαλά­ζιο, ακό­μα και το ροζ. Είναι ένα ρού­χο που σίγου­ρα τρα­βά­ει τα βλέμ­μα­τα για τους σωστούς λόγους!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο