Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Πόλεμος» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με φόντο το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης

Τα μεθε­όρ­τια του ντέρ­μπι της Κυρια­κής μετα­ξύ Ολυ­μπια­κού και ΠΑΟΚ συνε­χί­ζο­νται, με ανα­κοι­νώ­σεις, καταγ­γε­λί­ες και διαρ­ρο­ές στον Τύπο εκατέρωθεν.

Σήμε­ρα, ο τηλε­ο­πτι­κός σταθ­μός One Channel ιδιο­κτη­σί­ας Βαγ­γέ­λη Μαρι­νά­κη μετέ­δω­σε ένα βίντεο με το οποίο υπο­στη­ρί­ζει ότι υπάρ­χει έμμε­ση σχέ­ση ανά­με­σα στην ποδο­σφαι­ρι­κή ομά­δα της Ξάν­θης και τον ΠΑΟΚ, μέσω της εξα­γο­ράς του προ­πο­νη­τι­κού κέντρο της ομά­δας της Θρά­κης από την κυπρια­κή εται­ρία RFA. Σύμ­φω­να με το One Channel, οι προ­πο­νη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις της ΠΑΕ Ξάν­θης που ανή­καν στην εται­ρία Vialand φέρο­νται να έχουν μετα­βι­βα­στεί (μέσω εξα­γο­ράς της εται­ρί­ας) ένα­ντι 10 εκα­τομ­μυ­ρί­ων ευρώ στην κυπρια­κή εται­ρία RFA, με την οποία φέρε­ται αν έχει σχέ­ση ο Ιωάν­νης Καλ­πα­ζί­δης, ανι­ψιός του Ιβάν Σαββίδη.

Στο ίδιο θέμα ανα­φέ­ρο­νται κάποιες συναλ­λα­γές που φέρο­νται να υπάρ­χουν ανά­με­σα στην εται­ρία RFA και διά­φο­ρες εται­ρί­ες του Ιβάν Σαβ­βί­δη, ενώ παρα­τί­θε­ται η διτ­τή απα­σχό­λη­ση του Αρι­στεί­δη Πια­λό­γλου, ο οποί­ος είναι πρό­ε­δρος στην Ξάν­θη και ταυ­τό­χρο­να διευ­θύ­νων σύμ­βου­λος στην εται­ρία Vialand που εξα­γο­ρά­στη­κε από την RFA του Ιωάν­νη Καλπαζίδη.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού

Απά­ντη­ση σε έντο­νο ύφος δόθη­κε από τη διοί­κη­ση του ΠΑΟΚ, κάνο­ντας λόγο για γελοιό­τη­τες και παρα­μύ­θια του Ολυ­μπια­κού και των παρα­τρε­χά­με­νων, τονί­ζο­ντας πως η συνέ­χεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

«Οι γελοιό­τη­τες και τα παρα­μύ­θια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρα­τρε­χά­με­νων συνε­χί­ζο­νται. Νέο αφή­γη­μα ότι ο Ιβάν Σαβ­βί­δης είναι ιδιο­κτή­της της ΠΑΕ Ξάν­θης (!!!)» ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­ση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προ­σθέ­το­ντας: «Ξεκα­θα­ρί­ζου­με λοι­πόν για να τελειώ­νει αυτό το παρα­μύ­θι ότι ο Ιβάν Σαβ­βί­δης δεν έχει καμία απο­λύ­τως σχέ­ση με την ΠΑΕ Ξάν­θη όπως επί­σης και κανέ­να συγ­γε­νι­κό του πρό­σω­πο. Η συνέ­χεια θα δοθεί στα δικα­στή­ρια με τους επαγ­γελ­μα­τί­ες ψεύ­τες και συκο­φά­ντες που σπι­λώ­νουν πρό­σω­πα, συνει­δή­σεις και ομάδες».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο