Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πόλο: Θετικά στον κορονοϊό άλλα τέσσερα μέλη της εθνικής ανδρών

Άλλα τέσ­σε­ρα μέλη της εθνι­κής ομά­δας πόλο των ανδρών βρέ­θη­καν θετι­κά στον κορο­νο­ϊό, όπως ανα­κοί­νω­σε σήμε­ρα (2/8) η ΚΟΕ. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι όλα τα μέλη των αντι­προ­σω­πευ­τι­κών συγκρο­τη­μά­των υπο­βλή­θη­καν χθες (1/8) σε έλεγ­χο, ύστε­ρα από τη γνω­στο­ποί­η­ση ότι βρέ­θη­κε θετι­κός στον ιό ο διε­θνής με την εθνι­κή ανδρών, Μανώ­λης Πρέ­κας. Τα μέλη των εθνι­κών ομά­δων ανδρών και γυναι­κών είχαν ήδη μπει για προ­λη­πτι­κούς λόγους σε καρα­ντί­να πέντε ημε­ρών, ενώ θα υπο­βλη­θούν σε νέο έλεγ­χο την Τρί­τη (4/8). Η ΚΟΕ ανα­φέ­ρει στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση ότι τα τέσ­σε­ρα μέλη της εθνι­κής ανδρών που βρέ­θη­καν θετι­κοί στον κορο­νο­ϊό «είναι ασυμ­πτω­μα­τι­κοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρί­σκο­νται σε καρα­ντί­να στα σπί­τια τους», ενώ όλα τα τεστ της εθνι­κής γυναι­κών βγή­καν αρνητικά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ έχει ως εξής:

«Η ΚΟΕ ανα­κοι­νώ­νει σήμε­ρα (Κυρια­κή 2/8) τα απο­τε­λέ­σμα­τα των πρώ­των τεστ για covid-19 που έγι­ναν χθες Σάβ­βα­το (1/8), από κλι­μά­κιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνι­κών ομά­δων υδα­το­σφαί­ρι­σης, μετά το επι­βε­βαιω­μέ­νο κρού­σμα που εμφα­νί­στη­κε στο αντι­προ­σω­πευ­τι­κό μας συγκρό­τη­μα των Ανδρών.

Σύμ­φω­να με αυτά, λοι­πόν, άλλα τέσ­σε­ρα μέλη της Εθνι­κής ομά­δας Ανδρών βρέ­θη­καν θετι­κά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμ­πτω­μα­τι­κοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρί­σκο­νται σε καρα­ντί­να στα σπί­τια τους.

Από την απο­στο­λή της Εθνι­κής ομά­δας Γυναι­κών, εξάλ­λου, που προ­ε­τοι­μα­ζό­ταν στο ίδιο κολυμ­βη­τή­ριο (του Αγί­ου Κοσμά), όλα τα τεστ για κορω­νο­ϊό βγή­καν αρνη­τι­κά. Κανέ­να θετι­κό δείγ­μα, εξάλ­λου, δεν υπήρ­χε ούτε ανά­με­σα στο προ­σω­πι­κό του συγκε­κρι­μέ­νου κολυμ­βη­τη­ρί­ου, που επί­σης υπο­βλή­θη­κε σε τεστ.

Οι έλεγ­χοι θα επα­να­λη­φθούν την προ­σε­χή Τρί­τη (4/8) σε όλους, προ­κει­μέ­νου να έχου­με ορι­στι­κή επι­βε­βαί­ω­ση ή μη των κρουσμάτων.

“Όλα γίνο­νται σύμ­φω­να με τα πρω­τό­κολ­λα” τονί­ζει ο για­τρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειο­νο­μι­κής επι­τρο­πής της ΓΓΑ για την παν­δη­μία του covid-19, ο Γιώρ­γος Μαρίνος.

Σημειώ­νου­με ότι το κολυμ­βη­τή­ριο του Αγί­ου Κοσμά θα παρα­μεί­νει κλει­στό για να γίνει απολύμανση.

Ακυ­ρώ­νο­νται, εξάλ­λου, τα καμπ προ­ε­τοι­μα­σί­ας των προ­ε­θνι­κών ομά­δων Νεα­νί­δων και Παί­δων που είχαν προ­γραμ­μα­τι­στεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκε­κρι­μέ­νο κολυμβητήριο».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο