Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πύργος: Tαυτοποιήθηκαν 11 για την επίθεση στον Θύμιο – Ακαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Δώδε­κα ημέ­ρες συμπλη­ρώ­νο­νται σήμε­ρα από την εξα­φά­νι­ση του Θύμιου Μπού­γα ‑που είχε πέσει επα­νει­λημ­μέ­να θύμα bullying- τα ίχνη του οποί­ου χάθη­καν στις 4 Μαΐ­ου στον Πύρ­γο Ηλείας.

Οι προ­σπά­θειες των Αρχών για να τον εντο­πί­σουν παρα­μέ­νουν άκαρ­πες, ενώ την ίδια ώρα η Αστυ­νο­μία έχει ταυ­το­ποι­ή­σει 11 άτο­μα τα οποία φέρο­νται να συμ­με­τεί­χαν στην επί­θε­ση στο σπί­τι του.

Σε βίντεο φαί­νε­ται ξεκά­θα­ρα μια παρέα ατό­μων με αυτο­κί­νη­τα και μηχα­νές να πηγαί­νουν στο σπί­τι του 39χρονου και να εκτο­ξεύ­ουν προς το μέρος του φωτο­βο­λί­δες και βεγ­γα­λι­κά προ­κει­μέ­νου να τον ανα­γκά­σουν να βγει έξω.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγή­κε από το σπί­τι και προ­σπά­θη­σε να αμυν­θεί με ένα μπα­στού­νι εκεί­νοι τρά­βη­ξαν νέο βίντεο το οποίο ανέ­βα­σαν στα social media και τον παρου­σί­α­ζαν ως μανια­κό που τους κυνη­γά­ει με ένα πριό­νι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπου­γάς μετά από το περι­στα­τι­κό, σύμ­φω­να με τα όσα ακού­στη­καν στην εκπο­μπή «Φως στο Τού­νελ», πήγε στο αστυ­νο­μι­κό τμή­μα και κατήγ­γει­λε τα όσα είχε υπο­στεί αλλά οι αστυ­νο­μι­κοί δεν ασχο­λή­θη­καν στο βαθ­μό που θα έπρε­πε με τη συγκε­κρι­μέ­νη υπόθεση.

Να υπεν­θυ­μί­σου­με ότι ο Θύμιος Μπου­γάς το 2008 ήταν θύμα τρο­χαί­ου με τη μηχα­νή του, το οποίο του άφη­σε σοβα­ρό­τα­τα τραύ­μα­τα και μόνι­μα προ­βλή­μα­τα. Σύμ­φω­να με τα όσα έχουν γίνει γνω­στά σε τοπι­κά μέσα, εξαι­τί­ας σοβα­ρών παρα­μορ­φώ­σε­ων στο πρό­σω­πό του χρειά­ζε­ται μηχα­νι­κή υπο­στή­ρι­ξη για να φάει και να μιλή­σει. Ο ίδιος, μάλι­στα, είχε μιλή­σει για τον αγώ­να που δίνει σε τοπι­κά μέσα πριν από περί­που μια δεκαετία.

Ο Θύμιος έχα­σε δου­λειά και φίλους και απο­φά­σι­σε να μετα­κο­μί­σει στον Πύρ­γο με στό­χο μια επι­στρο­φή στην αξιο­πρέ­πεια. Εκεί, όμως έχει πέσει επα­νει­λημ­μέ­να θύμα bullying, χλευα­σμού και επι­θέ­σε­ων με πέτρες και ύβρεις από ανε­γκέ­φα­λους που δια­φή­μι­ζαν και τα κατορ­θώ­μα­τά τους.  

«Ο Μεγά­λος Ζωο­λο­γι­κός Κήπος» του Νικο­λάς Γκι­γιέν, από­δο­ση Γιάν­νη Ρίτσου

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο