Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς — Τελευταία δρομολόγια σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ

Όλα τα λεω­φο­ρεία και τα τρό­λει σήμε­ρα Παρα­μο­νή Πρω­το­χρο­νιάς θα αρχί­σουν να απο­σύ­ρο­νται στα­δια­κά για τα αμα­ξο­στά­σια από τις 22:00, ενώ τα Μέσα Στα­θε­ρής Τρο­χιάς, Μετρό γραμ­μές 1, 2 ‚3 και Τραμ θα λει­τουρ­γούν έως τις 23:00.

Το επι­βα­τι­κό κοι­νό θα μπο­ρεί να ενη­με­ρω­θεί για τα τελευ­ταία δρο­μο­λό­για των λεω­φο­ρεί­ων και των τρόλε,ι όπως και για τα δρο­μο­λό­για των γραμ­μών EXPRESS Αερο­δρο­μί­ου από το πλη­ρο­φο­ρια­κό κέντρο 11185 του ΟΑΣΑ.

Επι­πλέ­ον, την 1, 2 και 6 Ιανουα­ρί­ου 2021, θα ισχύ­σει πρό­γραμ­μα δρο­μο­λο­γί­ων Κυρια­κής και αργιών για τα Λεω­φο­ρεία και τα Τρόλεϊ.

Ειδι­κό­τε­ρα για σήμε­ρα παρα­μο­νή Πρω­το­χρο­νιάς, στις 22.20 θα ξεκι­νή­σει το τελευ­ταίο δρο­μο­λό­γιο του ΗΣΑΠ, από τον Πει­ραιά με προ­ο­ρι­σμό την Κηφι­σιά (γραμ­μή 1), όπως και από την Κηφι­σιά με προ­ο­ρι­σμό τον Πει­ραιά το τελευ­ταίο δρο­μο­λό­γιο θα είναι στις 22.20. Στη γραμ­μή 2 του Μετρό, το τελευ­ταίο δρο­μο­λό­γιο από Ανθού­πο­λη προς Ελλη­νι­κό θα είναι στις 22.43 και από Ελλη­νι­κό προς Ανθού­πο­λη στις 22.38.

Ανα­φο­ρι­κά με τα δρο­μο­λό­για της γραμ­μής 3 από Νίκαια προς Αερο­δρό­μιο, θα είναι στις 22.01 και από Νίκαια προς Πλα­κε­ντία στις 22.41. Ακό­μη, τα τελευ­ταία δρο­μο­λό­για από Αερο­δρό­μιο προς Νίκαια θα είναι στις 22.02 και από Πλα­κε­ντία προς Νίκαια στις 22.42.

Ενώ τα τελευ­ταία δρο­μο­λό­για του Τραμ έχουν ως εξής: Από Σύνταγ­μα προς Βού­λα στις 21.58 και από Σύνταγ­μα έως Άγιο Κοσμά στις 22.34. Από Βού­λα προς Σύνταγ­μα στις 21.27 και από Βού­λα προς Άγιο Αλέ­ξαν­δρο στις 23.04.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο