Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Π. Καμμένος: Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Σε μια μελο­δρα­μα­τι­κή συνέ­ντευ­ξη, που ακο­λού­θη­σε αυτή του πρω­θυ­πουρ­γού, ο Π. Καμ­μέ­νος δήλω­σε ότι οι ΑΝΕΛ (Όσοι μεί­νου­με όπως είπε χαρα­κτη­ρι­στι­κά) δε θα δώσουν ψήφο εμπι­στο­σύ­νης στην κυβέρνηση.

Οπως είπε η μόνη εκφρα­σμέ­νη δια­φω­νία μέχρι στιγ­μής είναι αυτή του Θανά­ση Παπα­χρη­στό­που­λου, ενώ άφη­σε αιχ­μές για τον υφυ­πουρ­γό Β. Κόκ­κα­λη ο οποί­ος έφυ­γε χτες για την Κίνα («δε θα περι­μέ­νου­με να μάθου­με νέα από το σει­νι­κό τεί­χος» είπε χαρα­κτη­ρι­στι­κά ο Π. Καμ­μέ­νος) ενώ ξεκα­θά­ρι­σε πως θα δια­γρα­φούν από τους ΑΝΕΛ όσοι ανταλ­λά­ξουν την ψήφο τους με μία κυβερ­νη­τι­κή θέση, φωτο­γρα­φί­ζο­ντας ουσια­στι­κά την Ελε­να Κου­ντου­ρά, η οποία μέχρι στιγ­μής δεν έχει εκφρα­στεί και τον Βασί­λη Κόκ­κα­λη που μόλις χτες δήλω­σε ότι δεν θα ψηφί­σει τη Συν­θή­κη των Πρε­σπών αλλά στο ζήτη­μα της παραί­τη­σης και της ψήφου εμπι­στο­σύ­νης δεν τοποθετήθηκε.

Δια­ζύ­γιο, απο­χω­ρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση

Ψήφο εμπι­στο­σύ­νης θα ζητή­σει ο Αλ. Τσί­πρας – Δεκτή η παραί­τη­ση Καμ­μέ­νου – Το μπα­λά­κι στα κυβερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη των ΑΝΕΛ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο