Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Ρήγμα» στο ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου

Την ανε­ξαρ­τη­το­ποί­η­σή της από την ΚΟ του ΜέΡΑ 25 ανα­κοί­νω­σε η βου­λευ­τής του κόμ­μα­τος, Κων­στα­ντί­να Αδά­μου, με επι­στο­λή της προς τον πρό­ε­δρο της Βου­λής Κ. Τασούλα.

Σε δήλω­σή της, η κ. Αδά­μου καταγ­γέλ­λει ότι «2 χρό­νια τώρα έγι­να παρα­τη­ρη­τής αντι­δη­μο­κρα­τι­κών, αντι­συ­ντρο­φι­κών, αντι­δε­ο­ντο­λο­γι­κών και αυταρ­χι­κών συμπε­ρι­φο­ρών που λάμ­βα­ναν χώρα, τόσο προς εμέ­να, όσο και προς άλλους συνο­δοι­πό­ρους μου». Προ­σθέ­τει πως «προ­σω­πι­κά δεν μπο­ρώ να υπο­στη­ρί­ξω ένα κόμ­μα που μεταμ­φιέ­ζε­ται σε κάτι που δεν είναι. Ένα κόμ­μα που δια­κη­ρύτ­τει την αμε­σο­δη­μο­κρα­τία, την ισό­τη­τα και την υπε­ρά­σπι­ση των αδύ­να­μων, αλλά κάνει πρά­ξη τον αυταρ­χι­σμό, και προ­βαί­νει σε αυθαί­ρε­τες αντι­δη­μο­κρα­τι­κές πρακτικές».

Σημειώ­νε­ται ότι σε ανάρ­τη­σή του στο Twitter, χθες το βρά­δυ, ο Γραμ­μα­τέ­ας του κόμ­μα­τος Γιά­νης Βαρου­φά­κης ανέ­φε­ρε: «Μετά την εισή­γη­σή μου να παρα­πεμ­φθεί η βου­λεύ­τρια Κων­στα­ντί­να Αδά­μου στην Επι­τρο­πή Δεο­ντο­λο­γί­ας για αντι­δε­ο­ντο­λο­γι­κή συμπε­ρι­φο­ρά, πλη­ρο­φο­ρή­θη­κα ότι ανε­ξαρ­τη­το­ποι­ή­θη­κε από το ΜέΡΑ25, επι­βε­βαιώ­νο­ντας έτσι την ορθό­τη­τα της εισή­γη­σής μου. Της εύχο­μαι καλή τύχη».

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο