Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ραντεβού στο «Μπαρουτάδικο»! Ο φασισμός δεν θα περάσει!

ℹ️  Η φώτο δείχνει πως το είχαν κάνει τα φασιστοειδή το μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω.
🎈  Εμείς όμως τους δείξαμε ότι δεν μας τρομάζουν οι ενέργειες τους και να το αποτέλεσμα !
🚩 🇧🇭  Ο φασισμός δεν θα περάσει !

«Την Τρί­τη 14 Ιού­λη δίνου­με ραντε­βού στις 19.00 στο χώρο του Μπα­ρου­τά­δι­κου να ξανα­φτιά­ξου­με το γκρά­φι­τι μας ! Δε θα τους περά­σει», είναι η απά­ντη­ση των Οργα­νώ­σε­ων Βάσης της ΚΝΕ στο Αιγά­λεω, στα «άγνω­στα φασι­στοει­δή που βρώ­μι­σαν το αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κό γκρά­φι­τι που δημιούρ­γη­σαν το Σάβ­βα­το οι οργα­νώ­σεις της περιο­χής.

Αν νομί­ζουν, τονί­ζε­ται στην ανα­κοί­νω­ση, «ότι μπο­ρούν να τρο­μο­κρα­τή­σουν τους Κομ­μου­νι­στές του Αιγά­λεω είναι βαθιά γελα­σμέ­νοι! Να το βάλουν καλά στο μυα­λό τους ότι στις φτω­χο­γει­το­νιές μας, με τους χιλιά­δες εργά­τες, με απο­γό­νους προ­σφύ­γων της Μικράς Ασί­ας και του Πόντου το δηλη­τή­ριο τους δε πιά­νει! Πάντα θα βρί­σκουν μπρο­στά τους τον λαό, το οργα­νω­μέ­νο εργα­τι­κό λαϊ­κό κίνη­μα, όπως το βρή­καν στην Κατο­χή, στις ηρω­ι­κές μάχες που έγι­ναν στις γει­το­νιές μας τον Σεπτέμ­βρη του 1944, στο Μπλό­κο του Κηφι­σού!»

Απο­δει­κνύ­ε­ται για άλλη μια φορά, συνε­χί­ζει η ανα­κοί­νω­ση, «ότι είναι το μακρύ χέρι του συστή­μα­τος, των ιμπε­ρια­λι­στι­κών οργα­νι­σμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Τους πεί­ρα­ξε τόσο πολύ που το ΚΚΕ βάζει στο στό­χα­στρο του τους δολο­φο­νι­κούς αυτούς μηχα­νι­σμούς, είναι τόσος ο «πατριω­τι­σμός» τους που όχι μόνο κου­βέ­ντα δε λένε για την παρα­χώ­ρη­ση των κυριαρ­χι­κών δικαιω­μά­των της χώρας μέσω των ΝΑΤΟι­κών και των ευρω­ε­νω­σια­κών διευ­θε­τή­σε­ων, αλλά υπε­ρα­σπί­ζο­νται και τη μόστρα τους μέχρι και σε ζωγρα­φιές στους τοί­χους. Είναι αυτοί που ως αυτό­κλη­τοι υπε­ρα­σπι­στές του αστι­κού νόμου θέλουν εθε­λο­ντι­κά να χτυ­πή­σουν κάθε προ­ο­δευ­τι­κή ριζο­σπα­στι­κή ιδε­ο­λο­γία και έκφρα­ση της που βάζει στο στό­χα­στρο το σύστη­μά της εκμε­τάλ­λευ­σης, πριν καν προ­λά­βει να τι κάνει επί­ση­μα η ίδια η κυβέρ­νη­ση».

«Ο λαός και η νεο­λαία της περιο­χής μας και της Δυτι­κής Αθή­νας, κατα­λή­γει η ανα­κοί­νω­ση, «να τους απο­μο­νώ­σει να τους γυρί­σει τη πλά­τη! Να συμπο­ρευ­τεί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να παλέ­ψει μαζί μας για την ορι­στι­κή συντρι­βή της μήτρας που γεν­νά τον φασι­σμό και τον ναζι­σμό, τον καπι­τα­λι­σμό! Καλού­με τη νεο­λαία να στεί­λει μαζι­κό μήνυ­μα την επό­με­νη περί­ο­δο ενά­ντια στον ναζι­σμό φασι­σμό, ενά­ντια στις ιμπε­ρια­λι­στι­κές ενώ­σεις, ενά­ντια στο σύστη­μα που δε μας αφή­νει να ανα­σά­νου­με συμ­με­τέ­χο­ντας στις πολύ­μορ­φες εκδη­λώ­σεις της ΚΝΕ».

🎈 🇧🇭  Στις 17 18 19 Ιούλη στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, τον Σεπτέμβρη στο φεστιβάλ μας!
29ο Αντιμπεριαλιστικό 2ήμερο ΚΝΕ Poster

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο