Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Ρινόκερος»: Αποχώρησε ο πρωταγωνιστής από την παράσταση, αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Ποι­κίλ­λες αντι­δρά­σεις έχει προ­κα­λέ­σει η από­φα­ση του ηθο­ποιού Άρη Σερ­βε­τά­λη να απο­χω­ρή­σει από την θεα­τρι­κή παρά­στα­ση «Ρινό­κε­ρος» δια­φω­νώ­ντας με τα νέα υγειο­νο­μι­κά μέτρα απο­κλει­σμού των ανεμ­βο­λί­α­στων από τα θέατρα.

Ο ίδιος ανα­φέ­ρει ότι δεν θέλει να παί­ζει μόνο για εμβο­λια­σμέ­νους, ενώ σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ο Σερ­βε­τά­λης (ο οποί­ος δεν είναι εμβο­λια­σμέ­νος) είχε ξεκα­θα­ρί­σει από το καλο­καί­ρι την από­φα­σή του να απο­χω­ρή­σει σε περί­πτω­ση που τα θέα­τρα υπο­δέ­χο­νταν μόνο εμβο­λια­σμέ­νους θεατές.

Όπως έχει δημο­σιο­ποι­η­θεί, ο παρα­γω­γός του θεα­τρι­κού έργου εκδή­λω­σε την πρό­θε­ση να καλύ­ψει ο ίδιος τους μισθούς των ηθο­ποιών από τον Ιανουά­ριο και μετά, εφό­σον ο Σερ­βε­τά­λης δεχό­ταν να παί­ξει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η άρνη­ση του πρω­τα­γω­νι­στή να συνε­χί­σει προ­κά­λε­σε αντι­δρά­σεις σε ηθο­ποιούς, σκη­νο­θέ­τες αλλά και στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης όπου γίνε­ται δέκτης σφο­δρών επικρίσεων.

Μέχρι στιγ­μής παρα­μέ­νει άγνω­στο αν η παρά­στα­ση θα συνε­χι­στεί με άλλο πρω­τα­γω­νι­στή ή αν θα στα­μα­τή­σει τελείως.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως από χθες Δευ­τέ­ρα, 22 Νοεμ­βρί­ου, ισχύ­ουν νέα μέτρα κατά της παν­δη­μί­ας. Ειδι­κό­τε­ρα για τα θέα­τρα και τους κινη­μα­το­γρά­φους η πρό­σβα­ση επι­τρέ­πε­ται μόνο στους εμβο­λια­σμέ­νους ή νοσή­σα­ντες από κορω­νο­ϊό τους τελευ­ταί­ους έξι μήνες.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο