Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της

Η 33χρονη, που κατη­γο­ρεί­ται για ανθρω­πο­κτο­νία από πρό­θε­ση της 9χρονης κόρης της Τζωρ­τζί­νας, παρα­μέ­νει ψύχραι­μη και αδιά­φο­ρη στα κρα­τη­τή­ρια της Γενι­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Αττι­κής, ενώ εξα­κο­λου­θεί να αρνεί­ται ότι σκό­τω­σε το κορι­τσά­κι, όπως ανα­φέ­ρουν στο Αθη­ναϊ­κό-Μακε­δο­νι­κό Πρα­κτο­ρείο Ειδή­σε­ων πηγές της ΕΛΑΣ.

«Η εικό­να που παρου­σιά­ζει, έως αυτή την ώρα, η κατη­γο­ρού­με­νη είναι όπως από την πρώ­τη στιγ­μή που συνε­λή­φθη. Αρνεί­ται ότι χορή­γη­σε στην 9χρονη Τζωρ­τζί­να την ουσία που προ­κά­λε­σε τον θάνα­τό της, ενώ παρα­μέ­νει ψύχραι­μη και αδιά­φο­ρη. Είναι όπως εμφα­νι­ζό­ταν και σε συνε­ντεύ­ξεις της στην τηλε­ό­ρα­ση. Η ίδια ακρι­βώς εικό­να», τονί­ζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυ­νο­μι­κές πηγές.

Παράλ­λη­λα, σε πλή­ρη εξέ­λι­ξη είναι οι έρευ­νες του Τμή­μα­τος Ανθρω­πο­κτο­νιών για το πώς μπό­ρε­σε η 33χρονη να προ­μη­θευ­τεί την φαρ­μα­κευ­τι­κή ουσία κετα­μί­νη, η οποία, σύμ­φω­να με τις τοξι­κο­λο­γι­κές εξε­τά­σεις, προ­κά­λε­σε, μέσα σε είκο­σι λεπτά, τον θάνα­το της Τζωρτζίνας.

Τέλος, στην τελι­κή ευθεία έχουν μπει οι έρευ­νες για τον θάνα­το και των άλλων δύο παι­διών της 33χρονης, της Μαλέ­νας και της Ίρι­δας, ενώ σε σύντο­μο χρο­νι­κό διά­στη­μα ανα­μέ­νε­ται να “πέσει φως” και σε αυτές τις υποθέσεις.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο