Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ρόδος: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για κατασκοπεία

Προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νοι κρί­θη­καν από­ψε μετά από τις «μαρα­θώ­νιες» απο­λο­γί­ες τους στην ανα­κρί­τρια Ρόδου, ο 35χρονος γραμ­μα­τέ­ας του Τουρ­κι­κού προ­ξε­νεί­ου στη Ρόδο και ο 52χρονος μάγει­ρας που κατη­γο­ρού­νται για κατασκοπεία.

Οι δύο εμπλε­κό­με­νοι στην υπό­θε­ση που εξι­χνιά­στη­κε την Παρα­σκευή 11 Δεκεμ­βρί­ου 2020, από την Υπο­διεύ­θυν­ση Κρα­τι­κής Ασφά­λειας της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αττι­κής σε στε­νή συνερ­γα­σία με την Ε.Υ.Π. και τη σημα­ντι­κή συν­δρο­μή της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, κατέ­θε­ταν επί περί­που δυό­μι­ση ώρες ο καθένας.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες αρνή­θη­καν τα όσα τους κατα­λο­γί­ζο­νται για τη δρά­ση τους σε Ρόδο και Καστε­λό­ρι­ζο, ενώ επέρ­ρι­ψαν ευθύ­νες ο ένας στον άλλο.

Μετά την ολο­κλή­ρω­ση της δια­δι­κα­σί­ας με σύμ­φω­νη γνώ­μη και της προϊ­στα­μέ­νης της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Ρόδου, ο 35χρονος προ­ξε­νι­κός υπάλ­λη­λος αλλά και ο 52χρονος μάγει­ρας κρί­θη­καν προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νοι και θα οδη­γη­θούν στη φυλακή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο