Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ρόδος: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου και αυτοκτόνησε

Νεκρή έπε­σε σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι, μία γυναί­κα 32 ετών, στη συνοι­κία Ροδί­νι, στην πόλη της Ρόδου, από τα πυρά ενός άνδρα ο οποί­ος στη συνέ­χεια αυτο­κτό­νη­σε στο σπί­τι του.

Σύμ­φω­να με τις μέχρι τώρα πλη­ρο­φο­ρί­ες, η άτυ­χη εκπαι­δευ­τι­κός βρι­σκό­ταν έξω από το αυτο­κί­νη­τό της επί της οδού Μόσχας όταν ένας άνδρας την πλη­σί­α­σε και την πυρο­βό­λη­σε δύο φορές με καραμπίνα.

Η άτυ­χη γυναί­κα σκο­τώ­θη­κε ακα­ριαία, είχε μόλις παρ­κά­ρει το αυτο­κί­νη­τό της στην οδό Μόσχας, πιθα­νό­τα­τα για να πάει στο σπί­τι της που σύμ­φω­να με την «Ροδια­κή» βρί­σκε­ται σε παράλ­λη­λη οδό από το σημείο του εγκλή­μα­τος. Οι δρά­στες φέρο­νται ότι καρα­δο­κού­σαν μέσα στο δικό τους αυτο­κί­νη­το που είχαν παρ­κά­ρει σε από­στα­ση λίγων μέτρων. Μόλις την είδαν, ξεπάρ­κα­ραν, πέρα­σαν δίπλα της και ο συνο­δη­γός την πυρο­βό­λη­σε εν ψυχρώ.

Αμέ­σως μετά ο δρά­στης φέρε­ται να διέ­φυ­γε με νοι­κια­σμέ­νο αυτο­κί­νη­το που σύμ­φω­να με τις μαρ­τυ­ρί­ες οδη­γού­σε συνερ­γός του.

Ωστό­σο, σύμ­φω­να με τα τοπι­κά μέσα, ο δρά­στης που ήταν πρώ­ην συντρο­φός της, βρέ­θη­κε νεκρός στο σπί­τι του καθώς είχε αυτο­πυ­ρο­βο­λη­θεί. Στο σημείο φέρε­ται να βρέ­θη­κε και σημεί­ω­μα ότι δεν μπο­ρού­σε να ζήσει χωρίς την κοπέ­λα που σκό­τω­σε. Το θύμα ήταν δασκά­λα σε τμή­μα ειδι­κής αγω­γής, είχε προ­σω­πι­κή σχέ­ση με τον δρά­στη την οποία φέρε­ται να διέ­κο­ψε περί­που πριν από έναν μήνα.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο