Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σέρρες: Οργισμένη αντίδραση των γονιών του άτυχου 11χρονου

Ευθύ­νες τόσο στο σχο­λείο όσο και στον Δήμο Σερ­ρών και στους τεχνι­κούς που έκα­ναν τις μοι­ραί­ες εργα­σί­ες αντι­κα­τά­στα­σης του συστή­μα­τος θέρ­μαν­σης στο 9ο Δημο­τι­κό Σχο­λείο, όπου έχα­σε τη ζωή του ένας 11χρονος μαθη­τής επιρ­ρί­πτουν με μια οργι­σμέ­νη ανα­κοί­νω­σή τους οι γονείς του.

Στην ανα­κοί­νω­σή τους, μέσω των δικη­γό­ρων τους, οι γονείς του παι­διού κάνουν λόγο για εγκλη­μα­τι­κή αμέ­λεια και ζητούν την πλή­ρη δικαί­ω­ση της μνή­μης του καθώς και την άμε­ση και παρα­δειγ­μα­τι­κή τιμω­ρία όλων ανε­ξαι­ρέ­τως των υπευθύνων.

Η ανα­κοί­νω­ση αναφέρει:

«Η παροι­μιώ­δης ανευ­θυ­νό­τη­τα των “υπευ­θύ­νων” του σχο­λεί­ου, όλων των εμπλε­κο­μέ­νων παρα­γό­ντων του Δήμου Σερ­ρών αλλά και όσων με εγκλη­μα­τι­κή αμέ­λεια εκτε­λού­σαν εργα­σί­ες σε ώρα λει­τουρ­γί­ας του σχο­λεί­ου για ένα προ­βλη­μα­τι­κό δημό­σιο έργο, είχε σαν απο­τέ­λε­σμα το τρα­γι­κό συμ­βάν της απώ­λειας της ζωής του παι­διού μας, Βασί­λειου – Μάξι­μου. Η οικο­γέ­νειά του με βαθειά οδύ­νη ζητά­με την πλή­ρη δικαί­ω­ση της μνή­μης του και την άμε­ση παρα­δειγ­μα­τι­κή τιμω­ρία όλων ανε­ξαι­ρέ­τως των υπευθύνων.
Σέρ­ρες, 08/12/2022. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο