Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σήμερα η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Σήμε­ρα, Τετάρ­τη 21 Ιου­λί­ου στις 15:00 στο Α’ Νεκρο­τα­φείο Αθη­νών φίλοι και συγ­γε­νείς θα απο­χαι­ρε­τή­σουν τον πρί­γκι­πα του ελλη­νι­κού τρα­γου­σιού, τον ανε­πα­νά­λη­πτο Τόλη Βοσκό­που­λου, ο οποί­ος έφυ­γε από τη ζωή την περα­σμέ­νη Δευ­τέ­ρα σε ηλι­κία 81 ετών.

Ο Τόλης Βοσκό­που­λος την προη­γού­με­νη Παρα­σκευή αισθάν­θη­κε αδυ­να­μία και ανα­πνευ­στι­κή δυσχέ­ρεια, δεδο­μέ­νου ότι ταλαι­πω­ρού­νταν από χρό­νια ανα­πνευ­στι­κά προ­βλή­μα­τα. Προ­κει­μέ­νου να γίνει έλεγ­χος της κατά­στα­σής του, επι­σκέ­φτη­κε το 251 Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Αερο­πο­ρί­ας, όπου βρί­σκο­νται οι για­τροί που τον παρα­κο­λου­θού­σαν. Έγι­νε η εισα­γω­γή και δόθη­κε εντο­λή να υπο­βλη­θεί σε εξε­τά­σεις, ενώ έλα­βε την απα­ραί­τη­τη ανα­πνευ­στι­κή υπο­στή­ρι­ξη. Οι για­τροί είχαν μάλι­στα ενη­με­ρώ­σει τη σύζυ­γό του και την κόρη του πως χθες θα έπαιρ­νε εξι­τή­ριο. Η καρ­διά του όμως τον πρό­δω­σε και «έφυ­γε» από ανακοπή.

Τα τελευ­ταία χρό­νια ο Τόλης Βοσκό­που­λος αντι­με­τώ­πι­ζε σοβα­ρά προ­βλή­μα­τα υγεί­ας. Πριν από έξι χρό­νια είχε υπο­βλη­θεί σε χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση, κατά την οποία του αφαι­ρέ­θη­κε τμή­μα του δεξιού πνεύ­μο­να. Τότε το πρό­βλη­μα είχε εντο­πι­στεί σε ένα check up που είχε κάνει και εντε­λώς τυχαία είχε προ­κύ­ψει ένα αλλοιω­μέ­νο εύρη­μα στον δεξιό του πνεύμονα.

Η μαζώ­χτρα, του Αργύ­ρη Εφταλιώτη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο