Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σήμερα η παρουσίαση της πρότασης του ΚΚΕ για την Πολιτική Προστασία — Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Η Κεντρι­κή Επι­τρο­πή του ΚΚΕ οργα­νώ­νει εκδή­λω­ση παρου­σί­α­σης της πρό­τα­σης του Κόμ­μα­τος για την Πολι­τι­κή Προ­στα­σία, σήμε­ρα, Τετάρ­τη 10 Νοέμ­βρη στις 7 μ.μ., στο ξενο­δο­χείο «Novotel» (Μιχα­ήλ Βόδα 4–6, Αθήνα).

Την παρου­σί­α­ση θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κουτσούμπας.
Θα ακο­λου­θή­σουν σύντο­μες θεμα­τι­κές παρεμ­βά­σεις επι­στη­μό­νων, καθη­γη­τών, στε­λε­χών του Πυρο­σβε­στι­κού Σώμα­τος και φορέ­ων πληγέντων.

.jpg

Συγκε­κρι­μέ­να, θα μιλήσουν:

  • Δημή­τρης Κου­τζής, πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, μέλος του Τμή­μα­τος Περι­βάλ­λο­ντος της ΚΕ του ΚΚΕ και της ΔΕ του ΤΕΕ, με θέμα «Αντι­σει­σμι­κή προ­στα­σία: Εμπό­ρευ­μα ή δικαίωμα;».
  • Βασί­λης Μπέλ­λος, πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, επί­κου­ρος καθη­γη­τής στο Τμή­μα Μηχα­νι­κών Περι­βάλ­λο­ντος της Πολυ­τε­χνι­κής Σχο­λής του Δημο­κρί­τειου Πανε­πι­στη­μί­ου Θρά­κης, με θέμα «Για την ολο­κλη­ρω­μέ­νη αντι­πλημ­μυ­ρι­κή προστασία».
  • Εύη Γεωρ­γιά­δου, δρ. χημι­κός μηχα­νι­κός, μέλος του Τμή­μα­τος Περι­βάλ­λο­ντος της ΚΕ του ΚΚΕ και της ΕΠ της ΚΟ Αττι­κής του Κόμ­μα­τος, με θέμα «Οι πραγ­μα­τι­κοί ένο­χοι για τα Βιο­μη­χα­νι­κά Ατυ­χή­μα­τα Μεγά­λης Εκτα­σης (ΒΑΜΕ)».
  • Αντώ­νης Ραλ­λά­τος, δασο­λό­γος, υπεύ­θυ­νος του Τμή­μα­τος Περι­βάλ­λο­ντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ του Κόμ­μα­τος, με θέμα «Οι βαθύ­τε­ροι στό­χοι του νέου αστι­κού σχε­δί­ου για τη δασοπροστασία».
  • Δημή­τρης Βλά­χος, αρχι­πυ­ρο­σβέ­στης, μέλος του ΔΣ της Ενω­σης Υπαλ­λή­λων Πυρο­σβε­στι­κού Σώμα­τος Ηπεί­ρου, με θέμα «Η υπο­νό­μευ­ση των δυνα­το­τή­των της Πυρό­σβε­σης από την αστι­κή πολιτική».
  • Πέτρος Καρά­μπε­λας, μέλος της Επι­τρο­πής Κατοί­κων Βαρυ­μπό­μπης — Θρα­κο­μα­κε­δό­νων, με θέμα «Η πρω­το­βου­λία των κατοί­κων για την αντι­με­τώ­πι­ση φυσι­κών κατα­στρο­φών στον αντί­πο­δα της κρα­τι­κής απουσίας».

Θα παρέμ­βει επί­σης εκπρό­σω­πος της Συντο­νι­στι­κής Επι­τρο­πής Πυρό­πλη­κτων Βόρειας Εύβοιας.

  • Η ομι­λία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρη Κου­τσού­μπα, θα μετα­δο­θεί ζωντα­νά από το portal «902.gr» και το ertnews.gr της ΕΡΤ.
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο