Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σεισμός Αλβανία: Πάτρα: Ο δήμος συγκεντρώνει βοήθεια για τους σεισμόπληκτους

Σει­σμός Αλβα­νία: Τη συγκέ­ντρω­ση ειδών πρώ­της ανά­γκης για τους σει­σμό­πλη­κτους της Αλβα­νί­ας ξεκί­νη­σε ο δήμος Πατρέ­ων και όπως ανα­κοι­νώ­θη­κε, «σε αυτή την προ­σπά­θεια συμ­με­τέ­χουν συντο­νι­σμέ­να, σχο­λεία και οι υπη­ρε­σί­ες του δήμου». Παράλ­λη­λα, απευ­θύ­νει έκκλη­ση «στον λαό της Πάτρας, τους μαζι­κούς φορείς, τους συλ­λό­γους και τα σωμα­τεία, να στη­ρί­ξουν την πρω­το­βου­λία και να συν­δρά­μουν με όλες τους τις δυνά­μεις, προ­κει­μέ­νου να συγκε­ντρω­θούν κλι­νο­σκε­πά­σμα­τα, επί­δε­σμοι, βαμ­βά­κι, γάζες, φάρ­μα­κα και τρό­φι­μα μακράς διάρκειας».

Επί­σης, ο πρό­ε­δρος του δημο­τι­κού συμ­βου­λί­ου, Πανα­γιώ­της Μελάς, συνα­ντή­θη­κε την Πέμ­πτη με την Kristiana Veliu, πρό­ε­δρο του συλ­λό­γου Αλβα­νών μετα­να­στών και της μετέ­φε­ρε, όπως ανα­κοι­νώ­θη­κε, «την αλλη­λεγ­γύη και την συμπα­ρά­στα­ση του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, αλλά και ολό­κλη­ρου του πατραϊ­κού λαού».

Παράλ­λη­λα, την ενη­μέ­ρω­σε για την πρω­το­βου­λία του δήμου, να συγκε­ντρώ­σει βοή­θεια, η οποία θα απο­στα­λεί στην Αλβανία.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο