Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σεξουαλικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα της αρπαγής της 10χρονης

Σεξουα­λι­κά φαί­νε­ται πως ήταν τα κίνη­τρα της αρπα­γής της 10χρονης Μαρ­κέλ­λας από την 33χρονη, η οποία συνε­λή­φθη και ομο­λό­γη­σε τις πρά­ξεις της. Εις βάρος της ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη για τέσ­σε­ρα κακουρ­γή­μα­τα και δυο πλημ­με­λή­μα­τα, ενώ παρα­πέμ­φθη­κε να απο­λο­γη­θεί στην Α’ τακτι­κή ανα­κρί­τρια Θεσ­σα­λο­νί­κης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η εισαγ­γε­λέ­ας πλημ­με­λειο­δι­κών Γεσθη­μα­νή Χατζη­πα­ρα­σί­δου απήγ­γει­λε εις βάρος της τις εξής κατη­γο­ρί­ες: αρπα­γή ανη­λί­κου με σκο­πό να το μετα­χει­ρι­στεί σε ανή­θι­κες ασχο­λί­ες, βια­σμός, γενε­τή­σιες πρά­ξεις με ανή­λι­κο, πορ­νο­γρα­φία ανη­λί­κων (σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος), προ­μή­θεια ναρ­κω­τι­κών και έκθε­ση ανη­λί­κου σε κίν­δυ­νο (σε βαθ­μό πλημμελήματος).

Παρό­τι δεν υπάρ­χουν ίχνη κακο­ποί­η­σης, σύμ­φω­να με την ιατρο­δι­κα­στι­κή εξέ­τα­ση, η πρά­ξη του βια­σμού συνί­στα­ται στη χορή­γη­ση των ναρ­κω­τι­κών φαρ­μά­κων προ­κει­μέ­νου να καμ­φθούν οι αντι­δρά­σεις της ανή­λι­κης ώστε να προ­βεί στη συνέ­χεια σε ασελ­γείς πράξεις.

Η 33χρoνη, που φέρε­ται να εκδί­δε­ται περι­στα­σια­κά, όπως έγι­νε γνω­στό ομο­λό­γη­σε προ­α­να­κρι­τι­κά τις πρά­ξεις της.

Η αστυ­νο­μία επε­ξερ­γά­ζε­ται υλι­κό από κινη­τό και υπο­λο­γι­στή για πορ­νο­γρα­φι­κό υλι­κό που απει­κο­νί­ζει τη μικρή μαθή­τρια. Αυτό φέρε­ται να κατέ­θε­σε και η ανή­λι­κη, λέγο­ντας ότι η αρπα­γέ­ας τη μακι­γιά­ρι­σε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διω­κτι­κές αρχές εξε­τά­ζε­ται και η εκδο­χή να εμπλέ­κε­ται πίσω από την υπό­θε­ση κύκλω­μα πορ­νο­γρα­φί­ας ανηλίκων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο