Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σεπόλια: Απίστευτη αγριότητα δικυκλιστών της ΔΙΑΣ — Ξυλοκόπησαν όλα τα μέλη της οικογένειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσα­λω­μέ­νοι από τις εντο­λές της πολι­τι­κής ηγε­σί­ας για επί­δει­ξη πυγ­μής και κατα­στο­λής του εχθρού λαού, στα Σεπό­λια εξε­λί­χτη­κε μια απί­στευ­τη ιστο­ρία αστυ­νο­μι­κή βίας και αυθαι­ρε­σί­ας.  Πρω­το­φα­νής βία και αγριό­τη­τα από αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις σε ανυ­πε­ρά­σπι­στους πολί­τες. Συγκε­κρι­μέ­να, ομά­δα δικυ­κλι­στών της ΔΙΑΣ κυνή­γη­σε 24χρονο δια­δη­λω­τή, μέλος του ΝΑΡ και την μητέ­ρα του μέχρι το σπί­τι τους στην περιο­χή των Σεπο­λί­ων (όταν απο­συ­ρό­ταν η πορεία για την εξέ­γερ­ση του Πολυ­τε­χνεί­ου) για να τον συλ­λά­βει και εισέ­βα­λε στην πολυ­κα­τοι­κία! Εκεί, αφού ξυλο­κό­πη­σε τον νεα­ρό, τον συνέ­λα­βε, ενώ σύμ­φω­να με καταγ­γε­λί­ες ξυλο­κό­πη­σαν και τη μητέ­ρα του η οποία νοση­λεύ­ε­ται στον «Ευαγ­γε­λι­σμό».

Έξω από το ΑΤ Κολω­νού, όπου πήγε η 20χρονη κόρη της οικο­γέ­νειας με τον πατέ­ρα και με έναν οικο­γε­νεια­κό φίλο για να μάθουν τι συμ­βαί­νει με τον νεα­ρό, αστυ­νο­μι­κοί, σύμ­φω­να με μαρ­τυ­ρί­ες, χτύ­πη­σαν (μπρο­στά στα μάτια κόσμου) και την 20χρονη κοπέ­λα που την έσυ­ραν από τα μαλ­λιά στο έδα­φος και τον πατέ­ρα που διαμαρτυρήθηκε.

Ο πατέ­ρας έπα­θε έμφραγ­μα και μετα­φέρ­θη­κε και αυτός στον «Ευαγ­γε­λι­σμό». Και οι δύο γονείς βρί­σκο­νται στο νοσο­κο­μείο, φρου­ρού­με­νοι... Όμως, αυτή η ιστο­ρία κατα­στο­λής συνε­χί­στη­κε, αφού η Αστυ­νο­μία συνέ­λα­βε και τον οικο­γε­νεια­κό φίλο και 2 φίλους του 24χρονου δια­δη­λω­τή(!). Ο γιος της οικο­γέ­νειας έχει συλ­λη­φθεί και βρί­σκε­ται χτυ­πη­μέ­νος στη ΓΑΔΑ. Η κόρη της οικο­γέ­νειας και οι φίλοι τους βρί­σκο­νται κρα­τού­με­νοι στο ΑΤ Κυψέ­λης χωρίς να τους επι­τρέ­πε­ται να δουν μέχρι αυτή την ώρα που γρα­φό­ταν το ρεπορ­τάζ να δουν την δικη­γό­ρο τους.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο