Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε βανδαλισμούς επιδόθηκαν οι ΜΑΤατζήδες που αποχωρούσαν από το λιμάνι των Μεστών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυ­γαν από τη Χίο σπά­ζο­ντας αυτο­κί­νη­τα που ήταν σταθ­μευ­μέ­να κοντά στο λιμά­νι και πετώ­ντας χημι­κά σε κατοί­κους της περιο­χής τους οποί­ους απο­κα­λού­σαν τουρκόσπορους!!!

Υπο­χω­ρώ­ντας από το νησί, μετά την καθο­λι­κή κατα­κραυ­γή των νησιω­τών και αφού είχαν επι­δο­θεί σε δύο ημέ­ρες επι­θέ­σε­ων κατά των κατοί­κων της Χίου, οι ΜΑΤΑ­τζή­δες φορώ­ντας πολι­τι­κά, μόλις οι κλού­βες μπή­καν στον περι­φραγ­μέ­νο χώρο του λιμα­νιού, όπως φαί­νε­ται στα βίντεο (astraparis.gr — politischios.gr), πέτα­ξαν χημι­κά προς τους κατοί­κους των Μεστών και στη συνέ­χεια αφού βγή­καν από το λιμά­νι, τους επι­τέ­θη­καν. Μάλι­στα έφθα­σαν στο αισχρό σημείο να απο­κα­λούν τους Χιώ­τες τουρ­κό­σπο­ρους και τα νησιά του Βορεί­ου Αιγαί­ου Τουρ­κο­νή­σια, χωρίς ο επι­κε­φα­λής τους να είναι σε θέση να τους ανα­κα­λέ­σει στην τάξη.

Είναι χαρα­κτη­ρι­στι­κό ότι ακό­μα και την ώρα που ο κατα­πέλ­της έκλει­νε η κάμε­ρα  κατέ­γρα­φε τα ΜΑΤ να κάνουν χρή­ση χημικών.

Και όλα αυτά υπό το βλέμ­μα των αξιω­μα­τι­κών και των επι­κε­φα­λής των ΜΑΤ που παρα­κο­λου­θού­σαν από τον κατα­πέλ­τη του πλοί­ου «Νήσος Ρόδος» που νωρί­τε­ρα είχε μαζέ­ψει τους ΜΑΤα­τζή­δες από τη Λέσβο.

Από την πλευ­ρά της κυβέρ­νη­σης πάντως η αντί­δρα­ση του Κυριά­κου Μητσο­τά­κη ήταν να καλύ­ψει και να υπε­ρα­σπι­στεί τα ΜΑΤ, λέγο­ντας ότι είναι άναν­δρο να τους χτυ­πά κάποιος, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντάς τους μάλι­στα ως ανθρώ­πους της διπλα­νής πόρτας.

chios11 chios12 chios13 chios14 chios15 chios16 chios17 chios18 chios19 chios20 chios22 chios23 chios24

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο