Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε εξέλιξη η 40ή ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ «Καμία συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις!»

Στα βήμα­τα του πρω­το­μάρ­τυ­ρα της Ειρή­νης Γρη­γό­ρη Λαμπρά­κη βαδί­ζει για μία ακό­μη χρο­νιά το αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κό κίνη­μα, μέσα από την 40ή Μαρα­θώ­νια Πορεία Ειρή­νης.

Η φετι­νή πορεία Ειρή­νης, που εντάσ­σε­ται στο πλαί­σιο του Διη­μέ­ρου Αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κής Δρά­σης της ΕΕΔΥΕ, διε­ξά­γε­ται στη σκιά του ιμπε­ρια­λι­στι­κού πολέ­μου στην Ουκρα­νία, και για αυτό το λόγο είναι ιδιαί­τε­ρα επί­και­ρα τα συν­θή­μα­τα για «Καμία συμ­με­το­χή στον ιμπε­ρια­λι­στι­κό πόλε­μο! Να κλεί­σουν τώρα όλες οι αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟι­κές βάσεις! Κανέ­νας φαντά­ρος και αξιω­μα­τι­κός σε απο­στο­λές εκτός συνό­ρων!».

Ανακοίνωση ΕΕΔΥΕ για την 40ή Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Η πορεία ξεκί­νη­σε το πρωί με την καθιε­ρω­μέ­νη εκδή­λω­ση στον Τύμ­βο του Μαρα­θώ­να και μετά από αρκε­τές στά­σεις θα κατα­λή­ξει στο υπουρ­γείο Εθνι­κής Άμυ­νας, όπου και θα ολο­κλη­ρω­θεί με συγκέ­ντρω­ση στις 6.30 μ.μ.

Στην εκδή­λω­ση — υπο­δο­χή στο υπουρ­γείο Εθνι­κής Άμυ­νας θα παρα­βρε­θεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Η εκδή­λω­ση θα ολο­κλη­ρω­θεί με ένα μονα­δι­κό μου­σι­κό πρό­γραμ­μα, επι­με­λη­μέ­νο από τον Πανελ­λή­νιο Μου­σι­κό Σύλ­λο­γο (ΠΜΣ).

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο