Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος εφοριακός από την Κοζάνη

Εξαι­ρε­τι­κά κρί­σι­μη για τη ζωή του χαρα­κτη­ρί­ζε­ται η κατά­στα­ση της υγεί­ας ενός εκ των τριών εφο­ρια­κών που δέχθη­καν επί­θε­ση με τσε­κού­ρι στην Κοζά­νη και νοση­λεύ­ο­νται στο Γενι­κό Νοσο­κο­μείο «Γεώρ­γιος Παπα­νι­κο­λά­ου» από το από­γευ­μα της 16ης Ιου­λί­ου 2020.

Σύμ­φω­να με το νεό­τε­ρο ιατρι­κό ανα­κοι­νω­θέν, «ο ασθε­νής Ξ.Π. 56 ετών, ο οποί­ος νοση­λεύ­ε­ται στη Β’ Μονά­δα Εντα­τι­κής Θερα­πεί­ας είναι δια­σω­λη­νω­μέ­νος σε κατα­στο­λή σε μηχα­νι­κή υπο­στή­ρι­ξη της ανα­πνο­ής με βαρύ­τα­τες βλά­βες στον εγκέ­φα­λο» και «η κατά­στα­ση του είναι εξαι­ρε­τι­κά κρί­σι­μη για τη ζωή του».

Σύμ­φω­να με το ίδιο ανα­κοι­νω­θέν, «η ασθε­νής Π. Θ. 67 ετών νοση­λεύ­ε­ται στη Β Μονά­δα Εντα­τι­κής Θερα­πεί­ας (Β ΜΕΘ) σε στα­θε­ρά βελ­τιω­μέ­νη κατά­στα­ση κατό­πιν χει­ρουρ­γι­κής επέμ­βα­σης που διε­νερ­γή­θη­κε τη Δευ­τέ­ρα από ιατρι­κή ομά­δα απο­τε­λού­με­νη από γνα­θο­χει­ρουρ­γό, ωτο­ρι­νο­λα­ρυγ­γο­λό­γο, οφθαλ­μί­α­τρο κατά την οποία έγι­νε καθα­ρι­σμός και διορ­θω­τι­κή απο­κα­τά­στα­ση του τραύ­μα­τος στο πρό­σω­πο» και «παρα­μέ­νει δια­σω­λη­νω­μέ­νη σε μηχα­νι­κή υπο­στή­ρι­ξη της ανα­πνο­ής και νευ­ρο­χει­ρουρ­γι­κή παρα­κο­λού­θη­ση», ενώ «η ασθε­νής Μ. Μ. 47 ετών είναι εκτός κιν­δύ­νου και σήμε­ρα παίρ­νει εξι­τή­ριο από τη Νευ­ρο­χει­ρουρ­γι­κή Κλινική».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο