Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

“Ο κ. Ανδρέ­ας Μικρού­τσι­κος διε­κο­μί­σθη με ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ σήμε­ρα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιππο­κρά­τειο» Αθή­νας με εικό­να υπερ­τα­σι­κής αιχ­μής, οξέ­ος πνευ­μο­νι­κού οιδή­μα­τος και συνο­δό καρ­διο­α­να­πνευ­στι­κή ανε­πάρ­κεια για την οποία απαι­τή­θη­κε δια­σω­λή­νω­ση και μηχα­νι­κή υπο­στή­ρι­ξη της αναπνοής.

Έκτο­τε νοση­λεύ­ε­ται στη Μονά­δα Εμφραγ­μά­των της Α’ Πανε­πι­στη­μια­κής Καρ­διο­λο­γι­κής Κλι­νι­κής, δια­σω­λη­νω­μέ­νος υπό κατα­στο­λή, σε κρί­σι­μη αλλά στα­θε­ρή κατάσταση.

Θα ακο­λου­θή­σει νεό­τε­ρη ανα­κοί­νω­ση μετά την πάρο­δο του 24ώρου”.

Τα παρα­πά­νω τονί­ζο­νται σε ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε το «Ιππο­κρά­τειο» νοσο­κο­μείο Αθηνών.

Ο Ανδρέ­ας Μικρού­τσι­κος βρέ­θη­κε το μεση­μέ­ρι το μεση­μέ­ρι της περα­σμέ­νης Δευ­τέ­ρας στο Πρώ­το Νεκρο­τα­φείο Αθη­νών και προ­σκύ­νη­σε τη σορό του αδερ­φού του, πριν γίνει η πολι­τι­κή κηδεία του.

Ο μικρός αδερ­φός του σπου­δαί­ου μου­σι­κο­συν­θέ­τη, Ανδρέ­ας Μικρού­τσι­κος, έκα­νε μια συγκι­νη­τι­κή ανάρ­τη­ση το Σάβ­βα­το (28.12.2019), όταν ο Θάνος Μικρού­τσι­κος έφυ­γε από τη ζωή σε ηλι­κία 72 ετών, νικη­μέ­νος από τον καρκίνο.

Μαζί με μια φωτο­γρα­φία του Θάνου Μικρού­τσι­κου σε νεα­ρή ηλι­κία, ο Ανδρέ­ας Μικρού­τσι­κος έγρα­ψε: “Μια στιγ­μή η ζωή μας και συ την έκα­νες αιωνιότητα”.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο