Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε νοσοκομείο του Παρισιού νοσηλεύεται η Κατρίν Ντενέβ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο

Σε νοσο­κο­μείο της γαλ­λι­κής πρω­τεύ­ου­σας νοση­λεύ­ε­ται η σταρ του κινη­μα­το­γρά­φου Κατρίν Ντε­νέβ, έπει­τα από εγκε­φα­λι­κό επεισόδιο.

Όπως ανα­φέ­ρει η εφη­με­ρί­δα Le Parisien η ηθο­ποιός αισθάν­θη­κε «αδια­θε­σία τη χθε­σι­νή νύχτα». Εδώ και εβδο­μά­δες το ίνδαλ­μα του γαλ­λι­κού κινη­μα­το­γρά­φου, που γυρί­ζει τη μια ται­νία μετά την άλλη, μετέ­χει στα γυρί­σμα­τα της νέας ται­νί­ας της Εμα­νου­έλ Μπερ­σό «De son vivant» παί­ζο­ντας μαζί με τον Μπε­νουά Μαζι­μέλ και την Σεσίλ ντε Φρανς.

Σύμ­φω­να με την εκπρό­σω­πο της ηθο­ποιού, Κλερ Μπλο­ντέλ, η κινη­τι­κή της λει­τουρ­γία δεν επη­ρε­ά­στη­κε και σίγου­ρα χρειά­ζε­ται λίγες ημέ­ρες ανάπαυσης.

Η 76χρονη γαλ­λί­δα ηθο­ποιός, που έγι­νε γνω­στή με την ται­νία «Οι Ομπρέ­λες του Χερ­βούρ­γου» του Ζακ Ντε­μί το 1964, θεω­ρεί­ται από τις κορυ­φαί­ες παρου­σί­ες του ευρω­παϊ­κού κινη­μα­το­γρά­φου, έχο­ντας συνερ­γα­στεί με τους μεγα­λύ­τε­ρους σκη­νο­θέ­τες, όπως οι Ρομάν Πολάν­σκι, Λουίς Μπου­νιου­έλ, Αντρέ Τεσι­νέ, Λαρς φον Τρί­ερ και άλλοι.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο