Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

#Σκατιάνα: Οργή στο Twitter για τις αθλιότητες της Τ. Στεφανίδου με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή

Την δικαιο­λο­γη­μέ­νη οργή του κόσμου στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης προ­κά­λε­σε η παρου­σί­α­στρια Τατιά­να Στε­φα­νί­δου η οποία απο­φά­σι­σε να κατα­πια­στεί με το θανα­τη­φό­ρο τρο­χαίο έξω από τη Βου­λή που κόστι­σε την ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Δεί­χνο­ντας στην εκπο­μπή της πλά­να από βίντεο ντο­κου­μέ­ντο, στο οποίο φαί­νε­ται η παρά­νο­μη στρο­φή του οχή­μα­τος ασφα­λεί­ας της Ντ. Μπα­κο­γιάν­νη και εν συνε­χεία η σύγκρου­ση του με την διερ­χό­με­νη μηχα­νή, η παρου­σιά­στρια έκα­νε λόγο για… υπερ­βο­λι­κή ταχύ­τη­τα (!) της μηχα­νής, ρίχνο­ντας εμμέ­σως πλην σαφώς τις ευθύ­νες του τρο­χαί­ου στον αδι­κο­χα­μέ­νο Ιάσωνα!

Χωρίς ίχνος ντρο­πής, με την ξετσι­πω­σιά που χαρα­κτη­ρί­ζει ένα κορά­κι της τηλε­ο­πτι­κής ζού­γκλας, η Τ. Στε­φα­νί­δου εκστό­μι­σε τα εξής: «Το υπη­ρε­σια­κό αυτο­κί­νη­το στρί­βει αργά και προ­σε­κτι­κά και η μηχα­νή του παι­διού, χωρίς να στα­μα­τή­σει καθό­λου, πέφτει με τρο­με­ρή ταχύ­τη­τα επά­νω του».

Οι χυδαιό­τη­τες της παρου­σιά­στριας του ALPHA προ­κά­λε­σαν την οργή των χρη­στών στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, με τα χασταγκ #Σκα­τιά­να και #τρο­χαί­ο­βου­λή να γίνο­νται νού­με­ρο ένα στο Twitter.

Είναι η πολ­λο­στή φορά που εν η λόγω κυρία προ­κα­λεί το κοι­νό αίσθη­μα με τα ανεκ­δι­ή­γη­τα σχό­λια της — στις επί­σης ανεκ­δι­ή­γη­τες εκπο­μπές της — έχο­ντας μόλις πριν λίγες εβδο­μά­δες επι­χει­ρή­σει να «ξεπλύ­νει»  στα μάτια των τηλε­θε­α­τών τον κατη­γο­ρού­με­νο για βια­σμούς Δ. Λιγνάδη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο